کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

تلاش بی‌نتیجه برای شناخت جاسوس پرسپولیس

نکته عجیب در خصوص حواشی به وجود آمده پیرامون هوادار متمول پرسپولیس این است که شایعه شده او از همه اتفاقات رختکن پرسپولیس باخبر است!
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۱ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 25
کد خبر: ۲۷۶۳۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ هوادار متمول پرسپولیس که خارج از ایران زندگی می کند، سال هاست که در کنار تیم محبوبش حضور دارد و به این تیم کمک مالی می کند.

با این حال در این فصل حواشی او بیشتر از سال های قبل شده و عده ای معتقدند او در خیلی از تصمیمات باشگاه پرسپولیس دخالت می کند.

جدیدترین حاشیه هم در مورد او این است که می گویند هوادار متمول پرسپولیس با کمک یکی از بازیکنان این تیم قصد دارند چند ستاره پرسپولیس از جمله کاپیتان قرمزها یعنی امید عالیشاه را فراری دهند تا بازیکن مورد نظر فصل بعد کاپیتان پرسپولیس باشد.

روز گذشته وویسی از هوادار متمول سرخ پوشان منتشر شد که او ضمن تکذیب همه این شایعات مدعی شد دخالتی در امور پرسپولیس ندارد. همچنین او در خصوص برخی از اتفاقات رختکن پرسپولیس و چگونگی تغییر کاپیتان سوم این تیم صحبت کرد.

اینکه هوادار متمول پرسپولیس در امور این باشگاه دخالت می کند و اینکه او تا چه حد در تصمیمات این باشگاه تاثیرگذار است، چیزی است که نمی شود با قاطعیت صحبت کرد. نکته عجیب ماجرا اما اینجاست که چگونه اخبار رختکن پرسپولیس و اتفاقات خصوصی این تیم به دست هوادار متمول می افتد و او چطور از جزئیات همه ماجراها خبر دارد؟!

به طور حتم او ارتباطاتی در تیم دارد و یک نفر همه اتفاقات رختکن و مسائل خصوصی پرسپولیس را به او منتقل می‌کند و او ریز به ریز همه اتفاقات را می داند. به راستی جاسوس رختکن پرسپولیس چه کسی است؟/خبرورزشی

مطالب مرتبط
ارسال نظر