ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس

کانادا به آمریکا می‌پیوندد؟/ آخرین موضع‌گیری ترامپ

کانادا به آمریکا می‌پیوندد؟/ آخرین موضع‌گیری ترامپ رئیس‌جمهور ایالات متحده در پیامی به مناسبت برگزاری انتخابات پارلمانی زودهنگام در کانادا، از مردم این کشور خواست چهره‌ای را انتخاب کنند که با پیشنهاد وی برای پیوستن کانادا به ایالات متحده موافق باشد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۱ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 28
کد خبر: ۲۷۶۶۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا با انتشار پیامی در شبکه‌ اجتماعی خود به نام «تروث سوشال» دوباره خواستار الحاق کانادا به ایالات متحده آمریکا شد و از مردم کانادا خواست در انتخابات آتی فردی را انتخاب کنند که بتواند مالیات‌ها را کاهش داده و قدرت نظامی این کشور را با حمایت رایگان آمریکا تقویت کند.

ترامپ در این پیام نوشت که در صورت تبدیل شدن کانادا به پنجاه و یکمین ایالت آمریکا، صنایع خودروسازی، فولاد، آلومینیوم، چوب، انرژی و سایر کسب‌وکارهای این کشور می‌توانند بدون پرداخت هیچ تعرفه یا مالیاتی چهار برابر شوند. وی تأکید کرد که در این صورت دیگر مرزی مصنوعی میان ۲ کشور وجود نخواهد داشت و دسترسی آزاد میان ۲ سرزمین برقرار می‌شود.

رئیس‌جمهور آمریکا افزود: «آمریکا نمی‌تواند همچنان صدها میلیارد دلار در سال برای یارانه دادن به کانادا هزینه کند. این روند تنها در صورتی منطقی خواهد بود که کانادا به عنوان یکی از ایالت‌های آمریکا به رسمیت شناخته شود.»

ترامپ در پایان اظهار داشت که این الحاق «سرنوشت مقدر» برای ۲ کشور است و تمامی جنبه‌های آن مثبت خواهد بود.

انتخابات فدرال کانادا امروز (دوشنبه) برگزار می‌شود. این انتخابات زودهنگام به درخواست «مارک کارنی»، برگزار می‌شود؛ چهره‌ای که پس از کناره‌گیری «جاستین ترودو» از نخست‌وزیری کانادا، رهبری حزب لیبرال را بر عهده گرفت. کارنی اقتصاددان برجسته است و تلاش دارد با بهره‌گیری از محبوبیت فزاینده حزب لیبرال و در واکنش به تهدیدهای تجاری و اظهارات تند ترامپ، اکثریت پارلمانی را کسب کند.

رقیب اصلی او، «پیر پولیور» رهبر حزب محافظه‌کار است که از سال ۲۰۲۲ این سمت را بر عهده دارد. او بر مسائل اقتصادی مانند هزینه‌های زندگی و کاهش مالیات‌ها تمرکز کرده و از سیاست‌های دولت لیبرال به شدت انتقاد می‌کند. نتیجه این انتخابات نه‌تنها آینده سیاسی داخلی کانادا، بلکه روابط این کشور با ایالات متحده را نیز تحت تأثیر قرار خواهد داد. اظهارات اخیر ترامپ درباره احتمال الحاق کانادا به آمریکا، به موضوعی محوری در کارزارهای انتخاباتی تبدیل شده و بر اهمیت این انتخابات افزوده است./نامه نیوز

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار