تأثیر مصرف سبزیجات برگ‌دار تیره در سلامت و رشد ناخن‌ها روغن معجزه‌گر برای سلامت و زیبایی را بشناسید تیم ملی پاراکاراته ایران قهرمان آسیا شد آتش سوزی در انبار ساختمان اداری خیابان طالقانی / اعزام ۴ ایستگاه آتش‌نشانی تصادف شدید سرویس مدرسه در کرج / ۶ دانش‌آموز دختر مجروح شدند انحراف اتوبوس حامل دانش‌آموزان در جاده قزوین؛ وقوع حادثه برای ۲۰ نفر دیدار ایران - کره شمالی در مشهد منتفی شد / بازی در تهران برگزار می‌شود مسمومیت ۵۰ نفر در یک تالار خوی تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی شنبه ۳ خرداد ۱۴۰۴ تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های شنبه ۳ خرداد ۱۴۰۴ عکس/ دستگیری ۲۳۰ سارق و مالخر در پایتخت رونالدو با گل بازگشت سرقت ۴۰ هزار دلار از کاروان کاراته ایران در هتل/ ورود پلیس ازبکستان به ماجرا عکس/ انتشار برای اولین بار؛ تصویری از حضور شهیدان رییسی و امیرعبداللهیان در محضر رهبر انقلاب انفجار در یک دکه غیرمجاز فروش بنزین؛ یک نفر مصدوم شد

از زندان تا قتل/ داستان هولناک انتقامی که به قصاص ختم شد

مردی که راننده خود را به ظن ارتباط با همسرش به قتل رسانده بود، در دادگاه مقتول را مهدورالدم دانست، اما این دفاعیه او پذیرفته نشد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۰ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 30
کد خبر: ۲۷۶۸۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ این ماجرای وحشتناک از دی‌ماه سال ۱۴۰۱ هنگامی شروع شد که زنی به کلانتری قاسم‌آباد مشهد رفت و گم شدن همسرش را به پلیس گزارش داد. با اعلام این شکایت بررسی‌های تخصصی در پلیس آگاهی خراسان رضوی آغاز و مشخص شد که رحمان با خودروی نیسان شخصی به نام رحمت کار می‌کند و آخرین بار نیز در قوچان حضور داشته است. به دنبال این سرنخ‌ها، بلافاصله کارآگاهان به سراغ رحمت رفتند و او را دستگیر کردند. طولی نکشید که با اعترافات رحمت راز یک جنایت هولناک فاش شد.

وی به افسران پلیس آگاهی گفت: Lمن به اتهام مواد مخدر در زندان بودم و رحمان با خودرو نیسان من کار می کرد. مدتی بعد متوجه ارتباط شوم او با همسرم شدم و به او اخطار دادم اما رحمان ماجرا را انکار کرد و مدعی شد همسرم را مانند خواهر خودش می‌داند. به همین دلیل نقشه‌ای کشیدم و به بهانه رفتن به مشهد منزل را ترک کردم، اما شب هنگام به صورت پنهانی وارد دامداری شدم و رحمان را در حال مصرف مواد مخدر در کنار همسرم دیدم. ولی آنها در منزل را بسته بودند تا کسی نتواند وارد شود.

بعد از این ماجرا همسرم را مجبور کردم با او قرار بگذارد و رحمان را به منزل بکشاندT ولی زمانی که او به خانه آمد با یکدیگر درگیر شدیم و من برای آنکه فرار نکند او را هل دادم که به کنج دیوار برخورد کرد و با پشت سر روی زمین افتاد. حالش بد بود که برایش قرص متادون و آب یوه آوردم. رختخواب را هم پهن کردم که تا صبح خوابید.

روز بعد، زمانی که حالش کمی بهتر شد، از او پرسیدم چرا با من این کار را کردی، تو راننده من بودی. ولی او باز هم بلند شد تا فرار کند که با چوب به دست او کوبیدم و چند مشت هم به صورتش زدم که دوباره حالش رو به وخامت گذاشت. طولی نکشید که فهمیدم او دیگر نفس نمی‌کشد. به همین دلیل پیکرش را درون کیسه گذاشتم و با موتورسیکلت به درون کالی در اطراف قوچان بردم و رهایش کردم. بعد از چند روز دوباره به سراغ جسد رفتم و آن را به داخل یک چاه (قنات) انداختم.»

در پی اعترافات صریح متهم، وی به بازسازی صحنه قتل پرداخت و سپس این پرونده جنایی با صدور کیفرخواست به شعبه پنجم دادگاه کیفری یک خراسان رضوی ارسال شد و اینگونه بود که جلسات محاکمه به ریاست قاضی محمد شجاع‌پور فدکی در مشهد برگزار شد.

در حالی که وکیل متهم در دفاعیات خود تلاش کرد این ماجرا را به مهدورالدم بودن مقتول گره بزند، وکیل اولیای دم ماجرای مواد مخدر را پیش کشید و مدعی شد رحمان (مقتول) و رحمت (متهم) به واسطه حمل مواد مخدر دستگیر شده بودند و متهم ادعا می‌کرد که مرحوم او را لو داده است، به همین خاطر هم رحمان را به خانه کشانده و پس از کتک‌کاری و خوراندن قرص متادون به قتل رسانده است.

در همین حال قضات باتجربه شعبه پنجم دادگاه کیفری یک خراسان رضوی، با استدلال‌های دقیق حقوقی و شرعی، دفاع «مهدورالدم بودن» را رد کردند و در نهایت پس از مشورت‌های قضایی رأی به قصاص نفس رحمت دادند.

همچنین قضات دادگاه وی را به پرداخت دیه به خاطر جنایت بر میت محکوم و تاکید کردند که دیه مذکور به ارث نمی‌رسد و در صورت مدیون بودن مقتول باید صرف بدهکاری وی شود و در غیر این صورت برای او در امور خیریه صرف شود.

این رأی که به امضای قضات محمد شجاع‌پور فدکی رئیس دادگاه و قاضی جواد آسیان یزد مستشار دادگاهرسیده، قابل فرجام‌خواهی در دیوان عالی کشور است./همشهری

کلمات کلیدی: قتل قتل فجیع
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار