پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

محدودیت‌های ترافیکی در محورهای چالوس و هراز

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا، از اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای پرتردد کشور در روز جمعه ۱۲ اردیبهشت خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۵ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 02
کد خبر: ۲۷۶۹۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ احمد شیرانی، رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا، از اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای پرتردد کشور در روز جمعه 12 اردیبهشت خبر داد و اظهار کرد:  بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، از ساعت 15:00 روز جمعه، تردد خودروها در آزادراه تهران-شمال به مقصد چالوس ممنوع خواهد بود. 

وی افزود: همچنین از ساعت 16:00 مسیر پل زنگوله به سمت چالوس مسدود شده و از ساعت 18:00 مسیر مرزن‌آباد به سمت تهران یک‌طرفه خواهد شد. این محدودیت‌ها تا ساعت 23:00 ادامه خواهد داشت، اما در صورت کاهش حجم ترافیک، ممکن است زودتر به پایان برسد.

سرهنگ شیرانی همچنین در خصوص محدودیت‌های محور هراز گفت: تردد تریلرها در این محور همچنان ممنوع است و عبور کامیون‌ها و کامیونت‌ها، به‌جز حاملین مواد سوختی و فاسدشدنی، در ساعات 12:00 تا 24:00 روز چهارشنبه و از ساعت 8:00 تا 24:00 روزهای پنجشنبه و جمعه ممنوع خواهد بود. در صورت افزایش حجم ترافیک، مسیر پلور تا پلیس‌راه لاریجان و بالعکس به‌صورت مقطعی یک‌طرفه خواهد شد.

وی همچنین به محدودیت‌های ترافیکی در محور فشم اشاره کرد و افزود: روز جمعه 12 اردیبهشت از ساعت 17:00 تا 20:00، تردد در انتهای محور حاجی‌آباد به سمت خروجی فشم به‌صورت یک‌طرفه انجام خواهد شد.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا از شهروندان خواست با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و برنامه‌ریزی دقیق، سفرهای خود را انجام دهند.

وی تأکید کرد: پلیس با تمام توان در محورهای مواصلاتی حضور داشته و هدف اصلی این طرح، ارتقای ایمنی و کاهش حوادث رانندگی است./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار