عراقچی: همکاری‌های ایران با آژانس مثل سابق نمی‌تواند باشد چین: با فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران مخالفیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه انصارالله یمن افشاگری وسلی کلارک درباره دخالت آمریکا در حادثه ۱۱ سپتامبر حضور عراقچی در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری امشب شبکه خبر افزایش تنش‌ها در ترکیه / حمله پلیس به مخالفان اردوغان شدت گرفت برکناری سفیر بریتانیا در آمریکا افشاگری وال استریت ژورنال از تماس ترامپ و نتانیاهو پس از حمله به قطر برگزاری نشست فوق العاده عربی اسلامی جهت بررسی حمله اسرائیل به قطر بن‌سلمان: تجاوزگری اسرائیل در منطقه مستلزم اقدام قاطع عربی-اسلامی-بین‌المللی است حماس: ترامپ در حمله اسرائیل به قطر نقش مستقیم داشت سازمان ملل: ۹ میلیون افغانستانی با ناامنی حاد غذایی رو‌به‌رو هستند تروئیکای اروپا: مکانیسم ماشه فعال است اما به دنبال راه دیپماتیک هستیم حزب‌الله: جنایات اسرائیل علیه یمن بیانگر میزان ورشکستگی آنهاست نجفی: ایران همواره بالاترین سطح شفافیت و همکاری با آژانس را داشته است

یمن: سورپرایزهای بیشتری داریم

رئیس شورای عالی سیاسی یمن در دیدار با وزیر دفاع، رئیس ستاد ارتش و فرماندهان نظامی ضمن تاکید بر تشدید رویارویی با صهیونیستها از آنها خواست که خیلی فوری از فلسطین بروند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۳ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 04
کد خبر: ۲۷۷۲۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ مهدی المشاط رئیس شورای عالی سیاسی یمن در دیدار با وزیر دفاع، رئیس ستاد ارتش و فرماندهان نظامی اعلام کرد: به لطف خداوند متعال توانستیم مرحله اول تجاوز علیه یمن را خنثی کنیم. اطلاعات نظامی نیرو‌های آمریکا برای ارتش یمن روشن است. حمله دقیق به ناو هواپیمابر ترومن در این هفته و سرنگونی یک فروند اف-۱۸ از عرشه آن، گواه و مدرک روشنی بر اعتبار گفته‌های ما است.

رئیس شورای عالی سیاسی یمن خاطرنشان کرد: بار‌ها با شیوه‌های غیرمستقیم به آمریکایی‌ها درمورد برخی اقدامات آنها هشدار دادیم، اما آنان توجهی نکردند، چون جان صهیونیست‌ها برای آنها اهمیتی ندارد لذا به همین خاطر هشدار‌های ما را نادیده گرفتند و دچار توهم شدند که سامانه‌های پدافندی آنها می‌تواند جلوی حملات ما را بگیرد. این افتخار بزرگی برای ما است که خداوند ما را قادر ساخته تا در شریف‌ترین نبرد مشارکت کنیم.

رئیس شورای عالی سیاسی یمن خطاب به نیرو‌های یمنی خاطرنشان کرد: همه نهاد‌های رسمی در کنار شما هستند. ملت یمن از شما حمایت می‌کند. خدا با ما است و پیروزی فقط از جانب اوست.

وی افزود: صهیونیست‌های غاصب به دولت آمریکا و کابینه نتانیاهو به هیچ وجه اعتماد نکنند. ضربات ما به اراضی اشغالی متوقف نخواهد شد مگر با توقف جنگ غزه و رفع محاصره آن. اگر جنگ غزه متوقف نشود ما به گزینه‌های شدیدتری روی خواهیم آورد. هنوز هم دیر نشده است و صهیونیست‌ها می‌توانند فلسطین را ترک کنند و به کشور‌هایی که از آنجا آمده‌اند، برگردند. /مهر

ارسال نظر