سیر تا پیاز کالابرگ الکترونیک: اعلام نوبت جدید واریز یارانه کالابرگ/ جزئیات تازه از دهک‌های مشمول جزییات جدید خبر از خرید میوه با کالابرگ الکترونیکی در میادین قیمت میوه‌های بهاری در تهران اعلام شد اطلاعیه مهم صندوق بازنشستگی کشوری برای بازنشستگان عوامل موثر بر نوسان قیمت طلا خبرهای مهم از بازار مسکن برای متقاضیان مسکن از گوشت بوفالو تا ماهی؛ میزان گوشت و مرغ نابود شده در انفجار بندر اعلام شد بورس در انتظار بازگشایی نماد دومین غول خودروساز اطلاعیه مهم سازمان حمایت درباره قیمت‌گذاری خودرو‌های وارداتی پیش‌بینی بورس یکشنبه ۱۴ اردیبهشت: فشار مذاکرات برجام بر شانه‌های بازار سهام پیش‌بینی قیمت سکه و طلا فردا یک‌شنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ احتمال افزایش قیمت نان؛ مردم یارانه جدید می‌گیرند؟ افزایش شدید قیمت دلار در بازار آزاد امروز/ طغیان در بازار ارز فردا هم ادامه خواهد داشت؟ نابودی ۲۰۰هزار تن برنج در بندر شهید رجایی واقعیت دارد؟ جزییات طرح کالابرگ الکترونیک

چرا اپل نگران تاثیر تعرفه‌ها نیست؟

«تیم کوک»، مدیرعامل اپل، در جدیدترین گزارش درآمدی سه‌ماهه این شرکت، به سوالات مربوط به تعرفه‌ها و تاثیر آن بر محصولات اپل پاسخ داد. در گفتگو با CNBC، کوک توضیح داد که اپل نگرانی خاصی از بابت تعرفه‌های احتمالی بر روی آیفون و دیگر محصولات خود ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۹ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 06
کد خبر: ۲۷۷۴۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ طبق گفته کوک، اپل در حال حاضر نیمی از آیفون‌های خود برای ایالات متحده را از هند تأمین می‌کند و بیشتر محصولات دیگر این شرکت نیز از ویتنام تأمین می‌شود، جایی که تعرفه‌ها پایین‌تر از چین هستند. او افزود که همچنان «اکثریت عظیم» محصولات اپل برای کشور‌های دیگر از چین تولید می‌شود.

مدیرعامل اپل می‌گوید: «اگر به بازار ایالات متحده نگاه کنید، بیش از نیمی از فروش آیفون‌ها از هند تأمین می‌شود. برای سایر محصولات مثل مک، آیپد، ایرپادز و اپل واچ، تقریباً تمام کشور مبدا ویتنام است.»

در حال حاضر، اپل از تعرفه‌های بالقوه بر روی گوشی‌های هوشمند، کامپیوتر‌ها و فناوری‌های مرتبط معاف است و تأثیر زیادی از این تعرفه‌ها نداشته است. با این حال، هنوز نگرانی‌هایی در وال استریت پیرامون تعرفه‌های آینده وجود دارد.

اظهارات کوک به نظر می‌رسد که به منظور اطمینان دادن به سرمایه‌گذاران باشد که اپل از وضعیت فعلی آگاه است و به خوبی برنامه‌ریزی کرده است.

اگر نیمی از آیفون‌های ایالات متحده از هند تأمین می‌شود و سایر محصولات اصلی اپل از ویتنام، این شرکت می‌تواند از بدترین تأثیرات نزاع‌های تجاری ایالات متحده و چین اجتناب کند. علاوه بر این، گزارش‌ها نشان می‌دهند که اپل قصد دارد تمام آیفون‌های ایالات متحده را تا سال ۲۰۲۷ از هند تأمین کند. /همشهری آنلاین

ارسال نظر
آخرین اخبار