پزشکیان: رعایت قوانین عفاف و حجاب باید از سوی مدیران و کارکنان دستگاه‌ها آغاز شود /توصیه جدی رئیس جمهور به صدا و سیما ابلاغ آیین‌نامه نظام بودجه‌ریزی و پرداخت مبتنی بر عملکرد در دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف پرداخت فوق العاده خاص کارمندان فرمانده سپاه عاشورا: هیچ جاسوسی در دفاع مقدس ۱۲ روزه در آذربایجان شرقی دستگیر نشد عارف: حمله به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران نقض فاحش موازین بین‌المللی است/ سند همکاری‌های اعضای شانگهای امضا شد جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟

نوبخت: سیل ۳۸ هزار میلیارد تومان خسارت به کشور وارد کرد

معاون رئیس جمهور گفت: سیل ۳۸ هزار میلیارد تومان خسارت به کشور وارد کرد که تاکنون ۱۶ هزار میلیارد تومان آن را پرداخت شده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۴ - ۲۱ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 12
کد خبر: ۲۷۷۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدباقر نوبخت در هجدهمین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان که هم‌اکنون در سالن شهدای گمنام استانداری در حال برگزاری است، اظهار کرد: ما شدیدترین تحریم‌های معاصر را تجربه می‌کنیم.

 

وی گفت: الان در حالی این جلسه برگزار می‌شود که به ملت ما غذا و دارو را حتی تحریم کرده و اجازه خرید یک بشکه نفت هم برای تامین مواد غذایی و دارو اجازه نمی‌دهند.

 

رییس سازمان برنامه و بودجه کشور تصریح کرد: از ۶ سال عمر دولت تدبیر و امید ۴ سال در تحریم گذشته است.

 

وی افزود: احساس می‌کنیم با جدیتی که در استان وجود دارد به نوعی تمسخر به کسانی است که فکر می‌کنند می‌توانند دولت ما را به زانو در بیاورند.

 

وی با بیان اینکه دولت در سخت‌ترین شرایط سخت تحریم جا نزده است، گفت: آیا با وجود تمام مشکلات یک روز حقوق پرسنل عقب افتاده و آیا رشد ۲۰ درصدی در پرداخت حقوق نداشتیم؟

 

نوبخت خاطرنشان کرد: در همین شرایط ۱۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان پول نقد برای گندمکاران پرداخت شد و در کنار آن هزینه‌های عمرانی و غیره نیز انجام گرفته است.

 

وی افزود: این در شرایطی بود که ۳۸ هزار میلیارد تومان خسارت ناشی از سیل داشتیم که تا الان ۱۶ هزار میلیارد تومان آن را پرداخت شده است.

 

نوبخت افزود: قطعا راه آهن سنندج همدان با تزریق بودجه به اتمام خواهد رسید چرا که این اراده در کشور وجود دارد که این پروژه انجام شود.نوبخت در بخش دیگری از سخنانش گفت: برنامه دولت این نیست که محرومین از سرریز توسعه به نوایی برسند بلکه دولت برای رسیدن محرومین به رفاه برنامه‌ای ویژه دارد.

 

وی اذعان داشت: تمام تلاش ما این است اگر قدمی برای رفاه محرومین بر می‌داریم ظرف یک سال به نتیجه برسد.

 

نوبخت در پایان تصریح کرد: برنامه احداث مسکن محرومین که در کردستان و کشور کلنگ‌زنی شده است در بازه زمانی تعریف شده اجرا و به بهره‌برداری خواهد رسید.

 
منبع: فارس
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار