جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای تنش دیپلماتیک ایران و سوئد/ عراقچی خواستار اقدام عملی علیه متعرضان شد سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد  روش‌های ساده برای محافظت از کودکان در برابر مالاریا دود سفید یا سیاه؟/ جهان در انتظار رهبر جدید کاتولیک‌ها پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول هشدار قرمز هواشناسی: رگبار، رعدوبرق و بادهای شدید در ۱۱ استان ترامپ: ایران در مهم‌ترین دوران تاریخی خود قرار دارد طوفان دست از سر تهران برنمی‌دارد/ بارش باران و گردوخاک در راه است چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد پرداخت کسورات بازنشستگان همزمان با حقوق ماهانه انجام می‌شود خبری مهم از باشگاه پرسپولیس رسید ! خبر خوش برای خریداران طلا / قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۱۶ اردیبهشت ارزان شد از تکذیب درویش تا تایید رفیعی؛ پرسپولیس در چنگ «هوادار متمول»

شروع تمرینات پرسپولیس از هفته اول تیر/ برنامه‌ریزی برای پیش‌فصل سرخ‌پوشان

 قرار است تمرینات پرسپولیس برای فصل بعد از هفنه اول تیر شروع شود 
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۵ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 10
کد خبر: ۲۷۷۷۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک هفته تا پایان لیگ مانده و پرسپولیس به عنوان مدافع عنوان قهرمانی دیگر شانسی برای قهرمانی در این فصل ندارد ولی سرخ پوشان تلاش می کنند با ایستادن در رده دوم به پلی آف لیگ نخبگان آسیا برسند.

پنجشنبه همین هفته لیگ بیست و چهارم به پایان می رسد و تیم هایی مثل پرسپولیس که در جام حذفی حضور ندارند، راهی تعطیلات می شوند. طبق برنامه ریزی انجام شده پرسپولیس حدود ۶ هفته استراحت می کند و کار این تیم برای پیش فصل از هفته اول تیر شروع می شود.
در این بین کادرفنی پرسپولیس و البته بازیکنان خارجی پرسپولیس راهی کشورهایشان می شوند تا استراحت کنند. همچنین بعد از پایان تعطیلات شاگردان کارتال قرار است راهی یک اردوی بلند مدت شوند و دو اردوی ۱۲ روزه در کشور ترکیه خواهند داشت. در این بین یک استراحت ۳ روزه هم وجود دارد و بازیکنان پرسپولیس می توانند از این تعطیلی استفاده کنند و در کنار خانواده هایشان باشند./خبر ورزشی

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار