رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

زلنسکی: پنجشنبه منتظر دیدار با پوتین هستم

زلنسکی: پنجشنبه منتظر دیدار با پوتین هستم رئیس‌جمهور اوکراین سرانجام از آمادگی خود برای دیدار با رئیس‌جمهور روسیه در استانبول خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۵ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 11
کد خبر: ۲۷۷۸۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه پیشتر پیشنهاد مذاکرات مستقیم با اوکراین در تاریخ ۱۵ مه (۲۵ اردیبهشت) در شهر استانبول ترکیه را مطرح کرد که به گفته او باید با هدف ایجاد صلح پایدار و از بین بردن ریشه‌های جنگ باشد.

طبق گزارش خبرگزاری ریانووستی، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین شامگاه یکشنبه در اظهاراتی عنوان کرد: «من منتظر دیدار حضوری با پوتین در روز پنجشنبه در استانبول هستم.»

وی افزود: «ما انتظار آتش‌بس کامل و پایداری را از روز دوشنبه داریم تا اساس و بنیان لازم برای دیپلماسی را فراهم کند.»

این اظهارات رئیس‌جمهور اوکراین پس از آن مطرح می‌شوند که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در واکنش به ابتکار همتای روسی خود در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» نوشت: «اوکراین باید فورا با آن موافقت کند.»

زلنسکی در ادامه ادعا کرد: «امیدوارم این بار روسیه هیچ عذر و بهانه‌ای برای اینکه نمی‌توانند توافق کنند، به میان نیاورند.» /ایسنا

کلمات کلیدی: زلنسکی پوتین
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار