قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان شهادت ۴ پاسدار ایرانی در حمله آمریکا به کربلا + اسامی نوار مرزی پیرانشهر کجاست و چرا امروز هدف حمله آمریکا قرار گرفت؟ فوری | تغییر ساعت کاری ادارات قم ابلاغ شد / دورکاری برای جبران کسری ساعت + جزئیات

نماینده مجلس: دلار ۲ نرخی در بودجه ۹۹ نخواهیم داشت

نماینده مجلس: دلار ۲ نرخی در بودجه ۹۹ نخواهیم داشت عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس از حذف دلار ۴۲۰۰ تومانی از بودجه سال ۹۹ خبر داد و گفت: در بودجه سال آینده دلار ۲ نرخی نخواهیم داشت.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۲ - ۲۲ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 13
کد خبر: ۲۷۸۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید محمد حسینی عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی درباره تدوین بودجه سال 99 از سوی دولت، گفت: اعلام شده که لایحه بودجه تا 15 آذر به مجلس ارائه خواهد شد.

 

وی با بیان اینکه در بودجه سال آینده دلار 4200 تومانی نخواهیم داشت، افزود: اینکه دلار در بودجه سال آینده به چه میزانی باشد هنوز مشخص نیست اما آنچه که مشخص است، این است که دلار 2 نرخی در بودجه سال آینده نخواهیم داشت.

 

نماینده تفرش در مجلس همچنین از ارائه گزارش عملکرد 381 شرکت، بانک و موسسه غیرانتفاعی دولتی درباره عملکرد سال گذشته و 6 ماهه اول امسال به صورت تفکیک شده از سوی سازمان برنامه و بودجه به مجلس خبر داد و عنوان کرد: این گزارش در کمیسیون برنامه و بودجه در حال بررسی است، البته قرار بر این است دیوان محاسبات نیز در این زمینه گزارشی را به کمیسیون ارائه کند.

 

عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس با اعلام اینکه این گزارش سازمان برنامه و بودجه در 3 فصل تدوین شده است، اضافه کرد: بخش عملکرد شرکت‌ها در سال 97، عملکرد شرکت‌ها در شش ماهه سال 98 و بودجه پیش بینی شده برای سال 99 این سه بخش را تشکیل می‌دهند. علاوه بر این شرکت های زیان ده، سود ده و نقطه سربه سر، بانک ها و مؤسسات انتفاعی وابسته به دولت شامل سازمان صنایع دفاع و سازمان بنادر و کشتیرانی نیز در این گزارش تفکیک شده‌اند.

 

حسینی با اشاره به اینکه بودجه شرکت ها نسبت به سال گذشته 9 درصد افزایش یافته و رشد 15 درصدی برای افزایش حقوق و دستمزد در نظر گرفته شده است، افزود: بودجه شرکت‌ها یک میلیون و 380 هزار میلیارد تومان تدوین شده است. سال گذشته این رقم یک میلیون و 240 هزار میلیارد تومان بوده است.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار