پزشکیان: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود شهادت یک بسیجی در عملیات تروریستی در ایرانشهر سردار کارگر: در برابر جنگ ترکیبی دشمن، تهاجم ترکیبی خواهیم داشت جلسه فوق‌العاده دولت به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور سردار دلیری: تروریست‌های اسرائیلی ‌منتظر پاسخ محکم نیروهای مسلح ایران باشند‌ مخبر: اگر اقتدار ملی کشور حفظ شود دشمن به فکر جنگ نمی‌افتد سرلشکر موسوی: ایران به دنیا ثابت کرده که هیچ‌گاه آغازگر جنگ نبوده است پزشکیان: هیچ مانعی برای همکاری‌های تهران-مسکو وجود ندارد اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی

نماینده مجلس: دلار ۲ نرخی در بودجه ۹۹ نخواهیم داشت

عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس از حذف دلار ۴۲۰۰ تومانی از بودجه سال ۹۹ خبر داد و گفت: در بودجه سال آینده دلار ۲ نرخی نخواهیم داشت.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۲ - ۲۲ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 13
کد خبر: ۲۷۸۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید محمد حسینی عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی درباره تدوین بودجه سال 99 از سوی دولت، گفت: اعلام شده که لایحه بودجه تا 15 آذر به مجلس ارائه خواهد شد.

 

وی با بیان اینکه در بودجه سال آینده دلار 4200 تومانی نخواهیم داشت، افزود: اینکه دلار در بودجه سال آینده به چه میزانی باشد هنوز مشخص نیست اما آنچه که مشخص است، این است که دلار 2 نرخی در بودجه سال آینده نخواهیم داشت.

 

نماینده تفرش در مجلس همچنین از ارائه گزارش عملکرد 381 شرکت، بانک و موسسه غیرانتفاعی دولتی درباره عملکرد سال گذشته و 6 ماهه اول امسال به صورت تفکیک شده از سوی سازمان برنامه و بودجه به مجلس خبر داد و عنوان کرد: این گزارش در کمیسیون برنامه و بودجه در حال بررسی است، البته قرار بر این است دیوان محاسبات نیز در این زمینه گزارشی را به کمیسیون ارائه کند.

 

عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس با اعلام اینکه این گزارش سازمان برنامه و بودجه در 3 فصل تدوین شده است، اضافه کرد: بخش عملکرد شرکت‌ها در سال 97، عملکرد شرکت‌ها در شش ماهه سال 98 و بودجه پیش بینی شده برای سال 99 این سه بخش را تشکیل می‌دهند. علاوه بر این شرکت های زیان ده، سود ده و نقطه سربه سر، بانک ها و مؤسسات انتفاعی وابسته به دولت شامل سازمان صنایع دفاع و سازمان بنادر و کشتیرانی نیز در این گزارش تفکیک شده‌اند.

 

حسینی با اشاره به اینکه بودجه شرکت ها نسبت به سال گذشته 9 درصد افزایش یافته و رشد 15 درصدی برای افزایش حقوق و دستمزد در نظر گرفته شده است، افزود: بودجه شرکت‌ها یک میلیون و 380 هزار میلیارد تومان تدوین شده است. سال گذشته این رقم یک میلیون و 240 هزار میلیارد تومان بوده است.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار