مرگ مشکوک جوان گمشده/ اوردوز یا قتل؟

تحقیقات جنایی در مورد مرگ مشکوک جوان گمشده‌‌ای که به دلیل اوردوز جان باخته است، به آغاز شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۲ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 25
کد خبر: ۲۷۹۰۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، خانواده این جوان قبل از آنکه پیکر نیمه جانش پیدا شود با مراجعه به پلیس از گم شدن او خبر داده بودند پس از آن تحقیقات برای یافتن او آغاز شد اما  بی‌نتیجه بود تا اینکه شب گذشته در پی انتقال پیکر نیمه جان پسری به یکی از بیمارستان‌های تهران مرد جوان جان خود را از دست داد. او در حالی توسط رهگذران در گوشه‌ای از خیابان‌های شهر پیدا شده که هنوز زنده بود و نفس می‌کشید اما اقدامات درمانی موثر واقع نشد و پسر جوان جان خود را از دست داد.
بر اساس اطلاعات دریافتی مرگ این جوان در محدوده کلانتری ۱۱۲ ابوسعید رخ داد و پس از مرگ او موضوع به بازپرس کشیک قتل پایتخ اطلاع داده شد. ماموران به بازپرس گفتند: او در حالت ناخوشی توسط رهگذران به بیمارستان منتقل شده بود، اما تلاش‌ها برای نجات او بی‌نتیجه ماند. در ادامه بررسی‌های بعدی نشان داد که علت مرگش اوردوز بوده است و با توجه به شباهت‌هایی که این جسد مجهول الهویه با پسر گمشده داشت، هویتش تایید شد. با این حال، خانواده او در گفت‌وگو با بازپرس شفیعی، بازپرس جنایی تهران، مدعی شدند او معتاد نبود و این موضوع که اعتیاد باعث مرگ او شده است را رد می‌کنند.

در حال تحقیقات پلیس برای روشن شدن ابعاد این حادثه ادامه دارد و جسد برای مشخص شدن علت دقیق مرگ و جزئیات بیشتر به پزشکی قانونی منتقل شده است تا پس از تکمیل تحقیقات موضوع به بازپرس جنایی اعلام شود./سایت جنایی

ارسال نظر