افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید

وزیر آموزش و پرورش: با تمام قوا از حقوق معلمان دفاع می‌کنیم

وزیر آموزش و پرورش: با تمام قوا از حقوق معلمان دفاع می‌کنیم وزیر آموزش و پرورش درباره اقدام این وزارتخانه در زمینه ضرب و شتم مدیر یک مدرسه از سوی خانواده یک دانش‌آموز، گفت: موارد این‌گونه اگر بوده یا هست، قطعا با تمام وجود از تمام ظرفیت‌های قانونی استفاده می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۹ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 28
کد خبر: ۲۷۹۳۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ علیرضا کاظمی در حاشیه جلسه امروز (چهارشنبه) هیات دولت در جمع خبرنگاران گفت:  ضرب و شتم مدیر یک مدرسه از سوی خانواده یک دانش‌آموز، قطعا با تمام وجود از تمام ظرفیت‌های قانونی استفاده می‌کنیم. ما مدافع حقوق معلمان هستیم و به این موضوع رسیدگی می‌کنیم. قطعا این مورد مانند موارد نادر دیگری که اتفاق افتاده پیگیری و رسیدگی می‌شود. من فیلم یاد شده را ندیدم اما حتما رسیدگی صورت می‌گیرد.
درباره آزمون استخدامی آموزش و پرورش نیز گفت: اشکالاتی جزئی ایجاد شده چون می‌دانید بخشی از این سهمیه‌ها را باید بنیاد شهید و بخشی را سازمان بهزیستی با توجه به ظرفیت‌هایی که در استان‌ها دارند توزیع کنند و این مقداری زمان‌بر شده است. ظرفیت جذب در آزمونی که برگزار می‌کنیم یک بخش خدمتگزاری است که حدود ۷ هزار نفر است و بخشی هم دبیری و آموزگاری و کیفت‌بخشی است که نزدیک به ۳۰ هزار نفر است.

وی در پاسخ به پرسشی درباره اینکه قرار بود مدارس کانکسی و سنگی جمع‌آوری شود، گفت: در مورد مدارس سنگی و کانکسی اینطور نیست که امروز بگوییم جمع‌آوری می‌کنیم و فردا هم بگوییم بیایید عکس بگیرید. دیروز افتتاحیه و آغاز حذف مدارس سنگی را با بنیاد مستضعفان در ارودگاه امام خمینی داشتیم و به صورت ویدئو کنفراسی در ۵ استان این عملیات آغاز شد. این‌ امر فرایندی دارد که بخشی شناسایی و بخشی تامین زمین و منابع است. همه مقدمات انجام و کارها آغاز شده و پیش‌بینی و تلاش می‌کنیم برای مهر امسال بخش اعظمی از این‌ها را در اختیار آموزش و پرورش و دانش‌آموزان قرار دهیم.

کاظمی درباره لورفتن سئوالات امتحانی، تاکید کرد: لورفتن سئوالات امتحاناتی کذب محض و شایعه و کلاهبرداری است. سازمان سنجش و مرکز سنجش آزمون‌ها این موضوع را توضیح داده و تبیین کرده است./ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار