پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار!

تاکسی‌ها کرایه‌ها را تغییر می دهند؟

قنادان گفت: بهای تمام شده حمل و نقل را برای تعیین نرخ تاکسی ها محاسبه خواهیم کرد اما تا قبل از آن تاکسیرانان موظف هستند نرخ‌های اعلامی سازمان را رعایت کنند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۰ - ۲۴ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 15
کد خبر: ۲۸۰۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ علیرضا قنادان مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی تهران در پاسخ به سوالی درباره احتمال افزایش قیمت کرایه تاکسی به دلیل افزایش شب گذشته قیمت بنزین گفت: تا قبل از این که اعلام رسمی و تعیین نرخ و تصویب نرخ اتفاق نیافتد ما تغییر نرخ نخواهیم داشت و تاکسیرانان موظف هستند نرخ‌های اعلامی سازمان را رعایت کنند.

 

قنادان توضیح داد: اساسا اعلام نرخ تابع قیمت تمام‌شده است یعنی بر اساس قیمت تمام شده حمل و نقل است که ما تصمیم می‌گیریم نرخ چقدر باشد. اما در نرخ کرایه‌ای که در سال ۹۸ مصوب شد صراحتا، هم در متن مصوبه و هم در تاییدیه فرمانداری آمده که تغییر نرخ شامل افزایش حامل‌های انرژی و بنزین نیست.

 

 

وی ادامه داد: معمولا همکاران ما بررسی می کنند که آیا تغییرات بهای تمام شده برای نرخ پایه حمل مسافر اتفاق افتاده یا نه. بعد از این که این کار کارشناسی انجام شود که آیا تغییر خاصی وجود داشته یا نه، بعد از آن لایحه آماده می شود و احیانا برای سیر مراحل قانونی در شورا و باقی مراحل در دستور کار قرار می‌گیرد. اما تا قبل از این که اعلام رسمی موضع‌گیری ما و تعیین نرخ و تصویب نرخ اتفاق بیافتد تا قبل از این ما تغییر نرخ نخواهیم داشت و تاکسیرانان موظف هستند نرخ‌های اعلامی سازمان را رعایت کنند.

 

قنادان با اعلام این که حتما ما بهای تمام شده حمل و نقل برای تاکسیرانان را محاسبه خواهیم کرد گفت:‌ البته برای تاکسی ها سهمیه‌ای در نظر گرفته شده که تلاش شده بهای تمام شده ثابت بماند ولی فکر می کنم باز هم نیازمند بازنگری باشیم.

منبع: مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار