دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟ پزشکیان یک قانون مصوب مجلس را ابلاغ کرد + جزییات 

قالیباف: آغاز تجاوز با رژیم صهیونیستی بود، پایانش با ماست

قالیباف: آغاز تجاوز با رژیم صهیونیستی بود، پایانش با ماست رئیس مجلس تاکید کرد: همه کسانی که از این رژیم حمایت کردند، به او اطلاعات دادند، تجهیزات دادند و کمک مالی کردند، شریک در این جنایت هستند و مسئول خواهند بود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۷ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 13
کد خبر: ۲۸۰۷۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، با تسلیت شهادت جمعی از مردم، نخبگان و فرماندهان نظامی کشور در پی حمله تروریستی و جنایتکارانه رژیم صهیونیستی، تاکید کرد که این جنایت با رژیم کودک‌کش آغاز شده، اما پایان آن به دست جمهوری اسلامی ایران خواهد بود.

قالیباف با ابراز همدردی با خانواده‌های شهدا و مردم داغدار، گفت: در ابتدا عرض تسلیت و تعزیت دارم به مردم عزیزی که در این تجاوز تروریستی و جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند. همچنین به خانواده‌ها و نخبگان جامعه‌مان که جمعی از اندیشمندان‌مان در عرصه انرژی هسته‌ای مورد تهاجم قرار گرفتند و به شهادت رسیدند. فرماندهان عزیز عالی‌رتبه ما نیز در این فاجعه بزرگ شهید شدند.

وی با بیان اینکه این رژیم جنایتکار شب گذشته حرکتی را آغاز کرد که ماهیت آن تجاوز آشکار است، تصریح کرد: رژیم صهیونیستی هم به نیروهای مسلح ما، هم به نخبگان، هم به مردم و هم به سرزمین ما حمله کرد. اما بداند که پایان این ماجرا در دست ماست و به حول و قوه الهی، در هر مکان و زمانی، با هر ابزاری، انتقام خود را خواهیم گرفت.

رئیس مجلس تاکید کرد: همه کسانی که از این رژیم حمایت کردند، به او اطلاعات دادند، تجهیزات دادند و کمک مالی کردند، شریک در این جنایت هستند و مسئول خواهند بود.

قالیباف همچنین با اشاره به شهادت دانشمندان و فرماندهان کشور خاطرنشان کرد: ملت عزیز ما مطمئن باشند که هرچند دانشمندان بزرگی را از دست دادیم، اما دانشگاه‌ها، اساتید و نخبگان ما بار دیگر این مسیر را ادامه خواهند داد. همان‌طور که می‌دانید، این دانش و فناوری، کاملاً بومی است و از دل همین کشور پرورش یافته است. فرماندهان ما نیز، تربیت‌شده دوران دفاع مقدس و سال‌ها حضور در میدان‌های مختلف‌اند و جایگزین آنان به سرعت مشخص شد؛ بنابراین جای نگرانی نیست.

وی افزود: در طول تاریخ، ملت ایران همواره عظمت و قدرت خود را به رخ کشیده و در لحظات حساس، در میدان حاضر بوده است. امروز نیز ما در یک لحظه تاریخی قرار داریم و مطمئنیم که ملت ما با آرامش، حضور و همراهی خود، پاسخ دندان‌شکنی به این دشمن جنایتکار خواهند داد.

قالیباف در پایان با اشاره به تلاش رسانه‌های فارسی‌زبان بیگانه برای ایجاد التهاب در جامعه گفت: برخی رسانه‌ها تلاش می‌کنند مردم را نگران کنند و بین مردم جدایی بیندازند، اما ملت ما در طول تاریخ نشان داده‌اند که در برابر تهاجم دشمن خارجی، یکپارچه ایستاده‌اند. اطمینان داریم که اکنون نیز چنین خواهد بود./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار