ماجرای ابر‌های دزدی چیست؟ / نقشه امارات برای آسمان ایران افشاگری جنجالی از GTA ۶ / قابلیت‌های جدید گیم‌پلی لو رفت وزارت بهداشت شایعه تقلب در آزمون دستیاری را رد کرد تمدید مهلت انتخاب رشته آزمون ارشد + جزییات  آبشار نیاسر ثبت ملی شد هواشناسی ایران امروز ۲۱ خرداد/ افزایش دما در کشور / رگبار، رعدوبرق و وزش باد در برخی استان‌ها پرونده پسر کاظم صدیقی در دادگاه روحانیت رسیدگی می‌شود؟ هشدار سطح نارنجی هواشناسی / افزایش شدت باد‌های ۱۲۰ روزه در شمال سیستان و بلوچستان مراسم بزرگداشت عید سعید غدیر خم و تکریم سادات در دانشگاه افسری و تربیت پلیس امام حسن مجتبی(ع) حداکثر سن شرکت در آزمون استخدامی ۴۰ سال/ ۱۰ هزار نفر استخدام می‌شوند تهران گرم می‌شود آخرین وضعیت ۴ سرپرست بلاتکلیف دانشگاه‌های تهران آخرین وضعیت پرونده انفجار بندر شهیدرجایی: بازجویی از ۷۰ متهم و مطلع / واریز دیه ۴۱ نفر از ۵۸ جان باخته حکم قطع ید دو سارق حرفه‌ای در اصفهان اجرا شد آتش‌سوزی عمدی در بیمارستان قلب شهید رجایی / جزئیات ماجرا از زبان معاون بیمارستان

آخرین آمار مجروحان حمله اسرائیل / ۱۲۱ مصدوم در ۱۳ استان

سخنگوی جمعیت هلال‌احمر گفت: تا این لحظه، ۸۶۴ نفر در قالب تیم‌های عملیاتی در ۱۳ استان کشور در حال فعالیت هستند. تا این لحظه، ۱۲۱ نفر از مصدومان با همکاری اورژانس توسط همکاران ما به مراکز درمانی منتقل شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۷ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 13
کد خبر: ۲۸۰۷۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ مجتبی خالدی؛ سخنگوی جمعیت هلال‌احمر درباره اقدامات این جمعیت در پی حملات اخیر رژیم صهیونیستی اظهار کرد: از همان لحظات اولیه وقوع این حملات وحشیانه، مرکز عملیات اضطراری جمعیت هلال‌احمر در حالت آماده‌باش قرار گرفت و تمام معاونان و دبیرکل جمعیت از همان ابتدا در حال رصد وضعیت و ارائه خدمات بودند.

وی افزود: تا این لحظه، 864 نفر در قالب تیم‌های عملیاتی در 13 استان کشور در حال فعالیت هستند. ارتباط مستقیم با مدیران‌عامل جمعیت هلال‌احمر در سراسر کشور از همان ابتدا برقرار شده و توصیه‌ها و اقدامات لازم برای خدمات‌رسانی به حادثه‌دیدگان در اولویت کاری قرار گرفته است.

خالدی با اشاره به حضور تیم‌های مختلف عملیاتی توضیح داد: تمام تیم‌ها از جمله تیم‌های جست‌وجو و نجات فنی و تخصصی، تیم‌های آواربرداری و حتی تیم‌های حمایت روانی از همان لحظات ابتدایی وارد عمل شدند. تا این لحظه، 121 نفر از مصدومان با همکاری اورژانس توسط همکاران ما به مراکز درمانی منتقل شده‌اند.

سخنگوی جمعیت هلال‌احمر تأکید کرد: از مردم عزیز می‌خواهیم حتماً اخبار را از منابع رسمی پیگیری کنند و از انتشار شایعات خودداری کنند. همچنین مسیر را برای تردد تیم‌های امدادی باز نگه دارند و در صورت نیاز، با شماره 112 تماس بگیرند.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا عملیات امداد و نجات در نقاط آسیب‌دیده به پایان رسیده یا همچنان ادامه دارد، گفت: در بسیاری از مناطق عملیات همچنان در حال انجام است، اگرچه در برخی نقاط خاتمه عملیات اعلام شده است.

خالدی با ابراز تأسف از جان‌باختن یکی از امدادگران گفت: متأسفانه یکی از امدادگران عزیزمان در استان آذربایجان شرقی به درجه رفیع شهادت نائل شد و یک نفر دیگر از امدادگران در قصرشیرین استان کرمانشاه به‌شدت مصدوم شده و هم‌اکنون در بیمارستان تحت درمان است.

وی با هشدار نسبت به خطرات باقی‌مانده خاطرنشان کرد: همچنان مخاطره وجود دارد. خواهش ما از مردم این است که از تجمع در مراکز آسیب‌دیده خودداری کنند؛ این کار هم احتمال آسیب را کاهش می‌دهد و هم شرایط امدادرسانی را تسهیل می‌کند.

سخنگوی جمعیت هلال‌احمر در پاسخ به اینکه آیا در حال حاضر نیاز به کمک‌های مردمی از جمله اهدای خون وجود دارد یا خیر، توضیح داد: در شرایط فعلی نیازی به کمک‌های مردمی نیست. تمام خدمات جمعیت هلال‌احمر بدون وقفه در حال انجام است.

وی در پایان گفت: اشتباهی که امروز رژیم صهیونیستی مرتکب شد، پیش از این نیز توسط صدام تجربه شده بود و نتایج آن را دید. مردم عزیز اصلاً نگران نباشند؛ ما از نظر توان علمی، عملیاتی و حتی نیروهای مسلح، از قدرت کافی برخوردار هستیم و هیچ جای نگرانی وجود ندارد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده