پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ / وضعیت بازار طلا و سکه ایران در سایه مذاکرات قیمت محصولات کویرموتور ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ + جدول پیش بینی قیمت دلار و ارز فردا چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ / صعود دلار به کانال ۱۶۱ هزار قیمت طلا و سکه دوباره خیز برداشت/ وضعیت بازار طلا و سکه ایران جاماندگان کالابرگ به کجا مراجعه کنند؟ جزئیات واریز کالابرگ ۸۶ میلیون نفر / نحوه ثبت نام جاماندگان کالابرگ جزئیات افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده اسامی برندگان ایران‌خودرو ۲۸ بهمن در دسترس متقاضیان + سایت اعلام نتایج ایران خودرو قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ + جدول میدری: دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یارانه نیست سقف تسهیلات ارزان قیمت مسکن مددجویان تعیین شد یارانه چه کسانی قطع می‌شود؟ / معیار قطع یارانه و نحوه اعتراض ممنوعیت فروش اجباری و نقد کردن کالابرگ نماینده مجلس: حقوق‌های حداقلی در سال آینده ۴۳ درصد افزایش می‌یابد پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴

طلا سومین هفته کاهشی را ثبت کرد/ نشانه‌های آرامش در تجارت جهانی

انس طلا هفته گذشته با کاهش نزدیک به سه درصدی همراه شد چراکه ظهور نشانه هایی از کاهش تنش‌های تجاری تقاضا برای این دارایی امن را کاهش داد. 
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۶ - ۰۷ تير ۱۴۰۴ - 2025 June 28
کد خبر: ۲۸۲۰۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ قیمت جهانی طلا دومین هفته کاهشی خود را ثبت کرد؛ پیشرفت در مذاکرات تجارت جهانی و افزایش اعتماد مصرف‌کنندگان آمریکایی به کاهش جذابیت این دارایی امن کمک کرده است.

اعتماد مصرف‌کنندگان آمریکایی در ماه ژوئن با افزایش چشمگیر به بالاترین سطح خود در طول چهار ماه گذشته رسید و انتظارات تورمی با کاهش نگرانی‌ها درباره چشم‌انداز اقتصادی و شرایط مالی شخصی بهبود یافت. در همین حال، اتحادیه اروپا و ایالات‌متحده آمریکا اطمینان دارند که پیش از مهلت 9 جولای به نوعی توافق تجاری دست پیدا می‌کنند؛ در حالی که چین نیز چارچوب تجاری با واشنگتن را تایید کرد.

پیشرفت در حوزه  تجاری به بهبود اعتماد سرمایه‌گذاران برای دارایی‌های ریسکی چون سهام کمک کرد؛ در حالی‌که تقاضای طلا به‌عنوان یک پناهگاه امن را کاهش داد. قیمت این فلز ارزشمند روز جمعه تا 2.2 درصد کاهش یافت و به 3,255.94 دلار در هر اونس رسید که پایین‌ترین سطح روزانه آن از 29 می است. سهام شرکت‌های معدنی فلزات ارزشمند نیز کاهش یافت، به طوری‌که سهام شرکت کانادایی اگنیکو ایگل تا 5.9 درصد کاهش یافت.
قیمت جهانی طلا در سال جاری حدود 25 درصد افزایش داشته است   و اکنون  بیش از 220 دلار با بالاترین رکورد خود در ماه آوریل فاصله دارد. در کنار تنش‌های ژئوپلتیک و تجاری، خرید قوی از سوی بانک‌های مرکزی و افزایش خوش‌بینی‌ها از شروع مجدد کاهش نرخ بهره از سوی فدرال رزرو از آن حمایت کرده است.

قیمت پلاتین نیز روز جمعه تا 6.8 درصد کاهش یافت و بخشی از افزایشی را که این هفته به‌دست آورده بود را از دست داد. قیمت این فلز سفید در ماه‌های اخیر نوسانات زیادی داشته است، به طوری‌که روز پنجشنبه به بالاترین سطح خود در بیش از یک دهه گذشته رسید. در چنین شرایطی بازار نقدی لندن و زوریخ با کمبود عرضه مواجه است؛ مساله‌ای که با معامله شدن قیمت‌های آتی بسیار پایین‌تر از قیمت نقدی نمایان می‌شود.

قیمت جهانی طلا تا ساعت 8:27 دقیقه شب به وقت تهران با کاهش 1.6 درصدی به 3,274.83 دلار در هر اونس رسید. شاخص لحظه‌ای دلار  بلومبرگ  تغییر چندانی نداشت. قیمت نقره نیز با کاهش مواجه شد، در حالی‌که پالادیوم تقریبا بدون تغییر ماند./اکوایران

کلمات کلیدی: طلا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار