قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد عراقچی: اتحادیه اروپا فاقد جایگاه اخلاقی موعظه حقوق بشری دیگران است

دستور فوری رئیس‌جمهور/ تسریع در بازسازی مناطق جنگ‌زده

دستور فوری رئیس‌جمهور/ تسریع در بازسازی مناطق جنگ‌زده  رئیس جمهور بر لزوم تسریع در جبران خسارات، اسکان حادثه دیدگان و بازسازی و تعمیر ساختمان‌های تخریب شده در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی مرتبط تصریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۶ - ۰۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 June 30
کد خبر: ۲۸۲۲۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود پزشکیان پیش از ظهر امروز دوشنبه، در جلسه‌ای که به منظور ارزیابی آسیب‌ها و تصمیم‌گیری برای چگونگی جبران خسارات ناشی از جنگ تحمیلی 12 روزه برگزار شده بود، ضمن قدردانی از تلاش‌ها و مجاهدت‌های همه کسانی که در حین جنگ و بعد از آن مشغول خدمت‌رسانی بوده و هستند، اظهار داشت: حضور و همراهی مردم، دستگاه‌ها، شخصیت‌ها و نهادهای مختلف در جریان جنگ تحمیلی 12 روزه، بزرگترین دستاورد این مقطع حساس از تاریخ کشور است.

رئیس جمهور افزود: محاسبات دشمن بر این مبنا بود که با چند حمله شاکله امور از هم پاشیده و اعتراض عمومی ایجاد و اهداف او محقق خواهد شد، اما مردم همه این محاسبات را برهم زدند؛ این مردم شایسته همه نوع خدمت و تجلیل هستند.

پزشکیان در ادامه بر لزوم تسریع در جبران خسارات و اسکان حادثه دیدگان و بازسازی و تعمیر ساختمان‌های تخریب شده با مشارکت دستگاه‌های اجرایی مرتبط تصریح کرد و لازمه این کار را تهیه آمار تفکیکی به صورت جزئی و دقیق دانست.

پزشکیان گفت: دولت متولی اصلی جبران خسارات است، اما باید این را در نظر بگیریم که حجم زیادی خسارت به بخش‌های عمومی مثل فرودگاه‌ها و برخی مراکز دیگر وارد شده که دولت باید آنها را نیز جبران و تامین کند، لذا در زمینه جبران خسارت‌های وارده به مردم، بهترین کار تقسیم کار میان دستگاه‌ها است.

رئیس جمهور با تاکید بر اهمیت تعیین بازه زمانی برای ارزیابی دقیق و جبران خسارت‌ها خاطرنشان کرد: اقدام مهم دیگر این است که اگر چه جبران خسارت‌ها باید با کیفیت و کمیت خسارت وارده تناسب داشته باشد، اما نباید در این زمینه میان اقدامات دستگاه‌های مختلف بی‌عدالتی وجود داشته باشد. 

 پزشکیان بر ضرورت توجه و جبران خسارات غیرمادی نظیر آسیب‌های روحی و روانی وارده نیز تاکید کرد و گفت: در کنار همه اقدامات لازم برای جبران خسارات جنگ تحمیلی، به هیچ وجه نباید توجه به معیشت مردم مورد غفلت قرار گیرد./تسنیم

کلمات کلیدی: مسعود پزشکیان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار