ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

ضعف آزاردهنده پرسپولیسی ها

تیم فوتبال پرسپولیس در ۱۰ هفته ابتدایی نوزدهمین دوره رقابت‌های لیگ برتر ضعفی داشته که در صورت برطرف نکردن آن در ادامه رقابت‌ها دردسرهایی را برای سرخپوشان ایجاد خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۳ - ۲۹ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 20
کد خبر: ۲۸۴۳۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ رقابت های لیگ برتر فوتبال ایران پس از پایان هفته دهم با وقفه ای کوتاه مدت به دلیل بازی تیم ملی فوتبال ایران مقابل عراق همراه شد تا تیم‌ها به بررسی نقاط ضعف و قوت خود بپردازند.

 

تیم فوتبال پرسپولیس که  از ۱۰ بازی خود صاحب ۱۹ امتیاز شده تاکنون سه باخت در کارنامه خود داشته است. آمار فنی پرسپولیس نشان می دهد سرخ ها ضعف عمده ای در نبردهای هوایی با حریفان داشته اند.

 

شاگردان گابریل کالدرون در مجموع این بازی ها تنها توانستند در ۳۲ درصد از این مصاف ها موفق ظاهر شوند. این در حالی است که میانگین قدی بازیکنان پرسپولیس بسیار بالاست و جزو سه تیم بلند قامت لیگ برتر محسوب می شود.

 

ضعفی که باعث شد تا پرسپولیسی ها دفاع خود را هنگام شوت و سانترهای بلند حریفان کمی نزدیک تر به دروازه اش آغاز کند. سرخپوشان هنگام حملات نیز کم تعداد ظاهر شدند تا شکست های آنها در رسیدن به دروازه حریفان بالا باشد.

 

پرسپولیس یکی از بهترین تیم ها در بین شانزده تیم لیگ برتری هنگام توپ گیری بوده است. آنها کمتر اجازه داده اند تا دریبل بخورند. با این حال سرخ ها در مصاف های یک به یک نیز خیلی خوب نبودند و میزان دریبل های موفق بازیکنان این تیم کمتر از استقلال تهران، تراکتور تبریز، سپاهان اصفهان، شهرخودرو و صنعت نفت آبادان بوده است.

 

سرخپوشان پایتخت در حالی خود را برای یازهمین باری مقابل نفت مسجدسلیمان می کنند که این تیم تاکنون یازده گل زده و پنج گل خورده در کارنامه خود ثبت کرده اند.

 

منبع: مهر

ارسال نظر