پزشکیان: نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند

آیت‌الله سعیدی: نخبگان و مدیران موظف به اجرای هفت تکلیف رهبر معظم انقلاب هستند

آیت‌الله سعیدی: نخبگان و مدیران موظف به اجرای هفت تکلیف رهبر معظم انقلاب هستند تولیت حرم مطهر بانوی کرامت گفت: همه مردم ایران و به ویژه نخبگان و مدیران وظیفه دارند برای عملی کردن تکالیفی که مقام معظم رهبری مشخص کردند با تمام توان تلاش کنند و اهداف و نقشه‌های دشمنان را از بین ببرند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۶ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 26
کد خبر: ۲۸۴۶۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، آیت الله سیدمحمد سعیدی امروز در دیدار رئیس و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی قم که در سالن محراب حرم مطهر بانوی کرامت انجام شد، ضمن گرامیداشت یاد شهدای اقتدار و به ویژه شهید طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: شهدا چراغ راه بشریت و امت اسلامی هستند و ما وظیفه داریم نگذاریم این چراغ هدایت کم فروغ و خاموش شود.

وی با بیان اینکه باید با برنامه‌ریزی دقیق از این فرصت‌ها استفاده کرده تا مسیر شهدا روزبه‌روز گسترده‌تر و این چراغ شعله‌ورتر بماند، افزود: تعابیر مقام معظم رهبری در پیام چهلمین روز شهدای اقتدار بسیار مهم و راه گشاست و نشان دهنده این است که باید بیش از گذشته به سلاح علم مجهز شویم و با نشاط روز افزودن مسیر پیشرفت را طی نماییم.

تولیت حرم مطهر بانوی کرامت تأکید کرد: فضای جهاد و شهادت یک فضای پرانگیزه و حاوی پیام های مختلف است که نباید از این فرصت و این فضا غافل شد؛ چراکه دشمن برای اینگونه فضاها برنامه‌ریزی دارد و تلاش می کند از این فضا به نفع خود بهره‌برداری کند.

آیت الله سعیدی یادآور شد: برنامه‌ریزی و طرح‌ریزی برای انتقال پیام شهدا در فضای دانشگاه‌ها و در میان دانشجویان بسیار مهم است و باید با دقت و ظرافت بالایی این پیام‌ها مخابره و نهادینه شود.

وی در ادامه افزود: مقام معظم رهبری در پیامی که به مناسبت چهلم شهدای اقتدار به ملت ایران دادند، هفت تکلیف راهبردی را مشخص و معین کردند که همه مردم ایران و بویژه نخبگان و مدیران وظیفه دارند برای عملی کردن این تکالیف با تمام توان تلاش کنند و اهداف و نقشه‌های دشمنان را از بین ببرند.

امام جمعه قم تأکید کرد: امروز هدف اصلی باید تمرکز بر اتحاد و انسجام ملی، تقویت بنیه‌های علمی و نظامی، تقویت امنیت ملی و حفظ شور و شعور انقلابی باشد./همشهری

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار