سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد عراقچی: بعد از سال‌های طولانی، دیپلماسی ایران و مصر وارد مرحله جدیدی شده است عراقچی عازم بیروت شد قالیباف در ادامه سفر به آمریکای لاتین به هاوانا رسید رد ادعای تکراری شورای همکاری خلیج فارس راجع به جزایر سه‌گانه ایرانی گروسی: دیداری به موقع با عراقچی داشتم + جزئیات عراقچی در کنفرانس خبری با وزیر خارجه مصر: با گروسی دیدار کردم/ نمی‌توان حق غنی‌سازی را از ایران گرفت قاهره: از حل و فصل مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم

اذعان بنی گانتس به ناکامی در تشکیل کابینه

بنی گانتس رهبر حزب ائتلاف آبی و سفید ناکامی اش در تشکیل کابینه را رسما به روون ریولین رئیس رژیم صهیونیستی اعلام نموده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۰ - ۳۰ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 21
کد خبر: ۲۸۴۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ براورد تحولات حاکم بر سرزمین های اشغالی گواه آن است که احتمالا در آینده شاهد انتخابات سومی جهت تعیین اعضای کنست خواهیم بود. پس از ناکامی نتانیاهو در تشکیل کابینه، رئیس رژیم صهیونیستی، بنی گانتس را مامور تشکیل کابینه کرد. با این حال و با گذشت قریب به چهار هفته از انتخاب گانتس، او نیز در ایجاد ائتلاف ناکام مانده است.

 

«بنی گانتس» که از یک ماه پیش مامور تشکیل کابینه در رژیم صهیونیستی شده بود، حال به صورت رسمی شکست و ناکامی خود در تشکیل دولت را اعلام کرد.

 

بنی گانتس رهبر ائتلاف سیاسی «آبی و سفید» است که در رقابت تناتنگ با نتانیاهو در انتخابات پارلمانی اخیر، بیشترین آرا را با اختلافی ناچیز از نتانیاهو به دست آورد.

 

با این حال در انتخابات پارلمانی اخیر رژیم صهیونیستی که دومین انتخابات پارلمانی در این رژیم طی کمتر از یک سال گذشته به شمار می‌رود، هیچکدام از احزاب موفق به کسب اکثریت مطلق آرا نشدند و براین اساس در ابتدا حزب «لیکود» به رهبری نتانیاهو مامور تشکیل کابینه شد و پس از ناکامی نتانیاهو، رقیب او، «بنی گانتس»، مامور تشکیل کابینه شد که در نهایت گانتز نیز حال اعلام کرده که نتوانسته با دیگر احزاب سیاسی ائتلاف کند و در این شرایط در تشکیل کابینه ناکام مانده است.

 

در همین ارتباط گفته شده گانتز به «روون ریولین» رئیس رژیم صهیونیستی اطلاع داده که او در تشکیل کابینه ناکام مانده است.

 

اعلام ناکامی گانتز در تشکیل کابینه تنها چند ساعت پس از آن صورت گرفت که «آویگدور لیبرمن» رئیس حزب «اسرائیل بیتُنا» با انتشار بیانیه‌ای، مخالفت خود را با ائتلاف با دیگر احزاب سیاسی رژیم صهیونیستی اعلام کرد.

 

براین اساس پس از ناکامی سه حزب عمده سیاسی رژیم صهیونیستی در ائتلاف با یکدیگر برای تشکیل کابینه، باردیگر تشکیل کابینه در فلسطین اشغالی پس از یکسال همچنان مبهم و در هاله‌ای از ابهام قرار گرفته است.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده