نتانیاهو: ارتش اسرائیل در لبنان آزادی عمل دارد؛ عقب‌نشینی نمی‌کنیم! واکنش تند قالیباف به ادعای ترامپ در مورد الزام واردات محصولات آمریکایی آمار تکان‌دهنده از ونزوئلا / بیش از ۲۱ هزار مفقودی پس از زمین لرزه ونس مدعی ایجاد کانال ارتباطی مستقیم با ایران شد جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و سلطنت عمان البوسعیدی: هیچ عوارضی برای عبور از تنگه هرمز دریافت نخواهد شد مادورو پیامی در حمایت از مردم زلزله زده ونزوئلا صادر کرد پاکستان ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر را رد کرد گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود

دولت آمریکا بیش از نیمی از بودجه پیشگیری از خشونت‌های مسلحانه را قطع کرد

دولت آمریکا بیش از نیمی از بودجه پیشگیری از خشونت‌های مسلحانه را قطع کرد  دولت آمریکا بیش از نیمی از کل بودجه فدرال مربوط به برنامه‌‌های پیشگیری از خشونت‌های مسلحانه در این کشور را قطع کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۲ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 29
کد خبر: ۲۸۴۹۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، دولت آمریکا بیش از نیمی از کل بودجه فدرال مربوط به برنامه‌‌های پیشگیری از خشونت با سلاح گرم در این کشور را قطع کرد.

براساس این گزارش، دولت همچنین در حال قطع کردن مبلغ 158 میلیون دلار از کمک‌ هزینه‌ هایی است که به گروه‌ هایی در شهرهایی مانند نیویورک، لس‌آنجلس، شیکاگو، واشنگتن دی‌ سی و بالتیمور اختصاص یافته بود.

براساس داده‌ های دولتی که توسط خبرگزاری رویترز تحلیل شده، از میان 145 کمک‌ هزینه مداخله در خشونت‌های اجتماعی (CVI) به ارزش بیش از 300 میلیون دلار که از طریق وزارت دادگستری آمریکا اعطا شده بود، 69 مورد به ‌طور ناگهانی در ماه آوریل لغو شده‌ است.

حذف برنامه‌ های مداخله در خشونت اجتماعی، بخشی از عقب‌ نشینی گسترده ‌تر در دفتر برنامه‌ های عدالت وزارت دادگستری است، که در ماه آوریل 365 کمک‌ هزینه به ارزش 811 میلیون دلار را لغو کرد و تاثیر قابل ‌توجهی بر برنامه ‌های ایمنی عمومی و خدمات به قربانیان داشت.
یکی از مقامات وزارت دادگستری در گفتگو با رویترز گفت: کمک‌ هزینه ‌های مربوط به مقابله با خشونت‌های مسلحانه حذف شدند زیرا دیگر اهداف برنامه یا اولویت‌ های سازمان را محقق نمی ‌کردند.

این مقام افزود: هزاران کمک‌ هزینه دفتر برنامه ‌های عدالت در حال ارزیابی هستند و بر اساس عواملی همچون میزان حمایت آن ‌ها از نیروهای انتظامی و مقابله با جرائم خشونت ‌آمیز مورد ارزیابی قرار می ‌گیرند.

براساس این گزارش، 25 گروه تحت تاثیر این قطع بودجه قرار می گیرند.

در این گزارش آمده است این کمک‌ هزینه‌ها از طیف گسترده‌ای از برنامه‌ های پیشگیری از خشونت های مسلحانه مانند آموزش تیم‌های مداخله برای کاهش تنش و میانجی ‌گری در درگیری ‌ها، استفاده از مددکاران اجتماعی برای مرتبط کردن افراد با خدمات و مشاغل، و برنامه ‌های بیمارستانی برای قربانیان خشونت های مسلحانه.

این در حالی است که براساس آرشیو خشونت های مسلحانه آمریکا، مرگ‌ و میر ناشی از خشونت مسلحانه در ایالات متحده از سال 2015 تا اوج دوران همه ‌گیری در سال 2021 با رسیدن به رقم 21 هزار و 383 مورد، بیش از 50 درصد افزایش یافت. از آن زمان، روند تیراندازی‌ های مرگبار کاهش یافته و در سال 2024 به 16هزار و 725 مورد کاهش یافت. در همین حال تا ماه مه 2025، تعداد مرگ‌ ها نسبت به همین بازه زمانی در سال گذشته، 866 مورد کاهش یافته است.

کارشناسان در این باره اظهار کردند در حالی که شهرهایی مانند نیویورک، شیکاگو و لس‌آنجلس بخش عمده‌‌ای از بودجه پیشگیری از خشونت های مسلحانه را دریافت کردند، شهرهای جنوبی مانند ممفیس، سلما، آلاباما، و باتون ‌روژ، و لوئیزیانا، میلیون‌ها دلار کمک دریافت کردند و به دلیل حمایت محدود ایالتی از این برنامه ‌ها، وابستگی بیشتری به این کمک‌هزینه ‌ها داشتند.   /تسنیم

کلمات کلیدی: آمریکا
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار