رهبر انقلاب: فرشچیان، ستاره درخشانی در آسمان هنر ایرانی بود وزیر کشور: باید بدترین سناریو را پیش‌بینی کنیم تا در شرایط سخت آماده باشیم انفجار مهمات عمل‌نکرده جنگ ۱۲ روزه در بیرانشهر؛ چند کودک شهید و مجروح شدند پزشکیان: حضور نیرو‌های خارجی در قفقاز اوضاع منطقه را دشوارتر می‌کند پزشکیان ارمنستان را به مقصد بلاروس ترک کرد خبر خوش نماینده مجلس در خصوص معیشت معلمان استاندار تهران: اجاره‌بها در برخی نقاط تهران با خروج اتباع تا ۳۵ درصد کاهش داشته / امروز جمعیتی معادل چند استان کشور از اتباع خارجی در تهران ساکن هستند واکنش علی مطهری به بیانیه جبهه اصلاحات پزشکیان: ارمنی‌ها در جامعه ایران محبوب و عزیز هستند کشف یک خانه تیمی وابسته به سرویس جاسوسی اسرائیل در تهران/ کشف و ضبط تعدادی ریز پرنده و پهپاد استاندار مازندران: کار من خدمت به مردم است، نه بازی با واژه‌ها/ اهل سیاست بازی نیستم طباطبایی: پزشکیان اول مهر به نیویورک می‌رود؛ مذاکره با آمریکا مشخص نیست عارف: دولت به مناطق محروم توجه خاصی دارد/ راهبرد این دولت کلنگ زدن نیست هشدار قاطع ستاد کل نیرو‌های مسلح به آمریکا و اسرائیل: از توطئه‌گری و خباثت علیه ایران دست بردارید واکنش قالیباف به گزافه‌گویی نتانیاهو؛ اسرائیل آب‌دزد شماره یک جهان است

سرلشکر موسوی: برای مقابله قاطع با شرارت احتمالی مجدد آمریکا و صهیونیست‌ها آماده‌ایم

رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح در گفت‌و‌گو با وزیر دفاع جمهوری تاجیکستان تأکید کرد: ما به‌هیچ‌وجه به قول و تعهد آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها اعتمادی نداریم و برای مقابله قاطع با شرارت احتمالی مجدد آنها کاملاً آمادگی داریم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۳ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 29
کد خبر: ۲۸۴۹۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرلشکر امام‌علی صابرزاده وزیر دفاع جمهوری تاجیکستان به‌صورت تلفنی با امیر سرلشکر موسوی رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران گفت‌و‌گو کرد.

سرلشکر صابرزاده در ابتدا ضمن تبریک و آرزوی موفقیت برای سرلشکر موسوی به‌عنوان رئیس جدید ستادکل نیرو‌های مسلح گفت: شهادت سردار شهید سپهبد باقری و دیگر فرماندهان نیرو‌های مسلح و همچنین مردم بی‌گناه ایران برای دولت، مردم و نیرو‌های مسلح جمهوری تاجیکستان غم بزرگی به‌شمار می‌آید و مراتب همدردی ما را در غم از دست دادن این عزیزان پذیرا باشید.

وزیر دفاع تاجیکستان در این گفت‌و‌گو با تأکید بر اشتراکات عمیق فرهنگی، زبانی و تاریخی دو کشور، روابط تاجیکستان و ایران را بر مبنای برادری عنوان کرد و افزود: دولت و مردم جمهوری تاجیکستان، مردم کشور ایران را دوست خود می‌دانند و آنها را به‌عنوان یک برادر واقعی قبول دارند.

سرلشکر موسوی نیز در ادامه از حمایت‌های جمهوری تاجیکستان از ایران در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه تشکر و اضافه کرد: سردار شهید سپهبد باقری همواره اهتمام و عنایت ویژه‌ای به جمهوری تاجیکستان داشتند و بر توسعه و روابط دوجانبه بین نیرو‌های مسلح ایران و تاجیکستان تأکید داشتند و در این مسیر قدم‌های مثبت و تأثیرگذاری برداشته شده است و بنده هم این مسیر را ادامه خواهم داد.

وی در ادامه ضمن گزارش از روند جنگ تحمیلی ۱۲ روزه آمریکا و رژیم صهیونیستی با ایران، خاطرنشان کرد: با این جنایت بی‌شرمانه دشمن به دنیا ثابت شد با وجود اینکه آمریکا و رژیم کودک‌کش صهیونیستی به هیچ اصل و هنجار بین‌المللی پایبند نیستند و با تمام توان خود ۱۲ روز با نیرو‌های مسلح ایران جنگیدند، لکن به اهداف خود نرسیدند و ضربات سنگینی هم دریافت کردند و به همین دلیل درخواست آتش‌بس نمودند تا رژیم صهیونیستی را نجات دهند.

رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح در پایان گفت: ما به‌هیچ‌وجه به قول و تعهد آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها اعتمادی نداریم و برای مقابله قاطع با شرارت احتمالی مجدد آنها کاملاً آمادگی داریم. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار