المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

بازداشت ۱۶۸ نفر در ترکیه به اتهام آتش‌زنی عمدی در جنگل‌ها

بازداشت ۱۶۸ نفر در ترکیه به اتهام آتش‌زنی عمدی در جنگل‌ها  همزمان با هشدار درباره گسترش دامنه آتش‌سوزی‌ها در ترکیه، وزیر دادگستری این کشور از بازداشت دهها نفر به اتهام دست داشتن در این حوادث خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۲ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 30
کد خبر: ۲۸۵۰۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، وزیر دادگستری ترکیه اعلام کرده است که افرادی در حوادث آتش سوزی در برخی مناطق این کشور دست داشته اند به طوری که از ابتدای ماه ژوئن گذشته تا امروز دهها نفر از این افراد بازداشت شده اند.
یلماز تونچ وزیر دادگستری ترکیه امروز چهارشنبه در یک گفتگوی تلویزیونی از بازداشت 168 نفر در تمام مناطق ترکیه در پی دست داشتن آنها در افروختن آتش سوزی ها در جنگلها خبر داد.

وی افزود اخیرا نیز 39 نفر بازداشت شده و احکام قضایی علیه 64 متهم دیگر در چارچوب تحقیقات مربوط به آتش سوزی در جنگلها صادر شده است.

العربیه گزارش داد که ترکیه با آتش سوزی در جنگلها در فصل تابستان به سبب شرایط متغیر آب و هوایی و افزایش دمای هوا روبرو است.

بر اساس این گزارش، تیمهای اطفای حریق ترکیه همچنان برای مهار آتش سوزی رخ داده در جنگلها در مناطق مختلف به ویژه شهرهای بورسا و کارابوک تلاش می کنند که زبانه های آتش بخشهای وسیعی را در برگرفته است.

این گزارش حاکی است که ترکیه بر ادامه فعالیت تیمهای آتش نشانی برای مهار کامل آتش سوزی های رخ داده تاکید کرده است.

در سایه موج گرما و خشکسالی که بخشهای وسیعی از ترکیه را هدف قرار داده است، مقامات این کشور هشدار داده اند که خطر آتش سوزی ها همچنان تا اکتبر آینده پابرجاست.

رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری تریکه اخیرا از مهار بیش از سه هزار آتش سوزی در ترکیه از ابتدای تابستان جاری خبر داده بود./تسنیم

کلمات کلیدی: ترکیه
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار