اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری

ساعت کاری این ادارات تغییر کرد

ساعت کاری این ادارات تغییر کرد جدیدترین اخبار تغییر ساعت کاری ادارات شنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ را در این گزارش بخوانید.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۳ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 02
کد خبر: ۲۸۵۲۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ با تداوم موج گرما، افزایش بی‌سابقه مصرف برق و کاهش منابع آبی در بسیاری از استان‌های کشور، دولت تصمیم گرفته است برای جلوگیری از بروز بحران سراسری در تأمین انرژی، ساعات کاری ادارات را کاهش دهد و در مواردی، روز‌های اداری را به‌طور کامل تعطیل کند.

این اقدام که در قالب مصوبات کمیته مدیریت بحران انرژی، ستاد پیشگیری از قطعی برق، و هماهنگی با استانداری‌ها انجام می‌شود، با هدف کاهش بار مصرف شبکه برق و مدیریت ناترازی انرژی اجرایی شده و تاکنون در چندین استان کشور به اجرا درآمده است.

ساعت کاری ادارات ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ در کرمانشاه

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری کرمانشاه اعلام کرد: از روز شنبه ۱۱ مرداد تا چهارشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۴، ساعت کاری ادارات دولتی در استان کرمانشاه از ساعت ۶ صبح تا ۱۱ صبح خواهد بود.

جلیل بالایی با اشاره به مصوبه کمیته مدیریت بهینه انرژی و تأیید آن توسط استاندار، تأکید کرد که این تصمیم با هدف صرفه‌جویی در مصرف برق و پیشگیری از قطعی گسترده اتخاذ شده است.

او افزود: دستگاه‌های امدادی، درمانی، انتظامی و خدمات اضطراری از این محدودیت مستثنا هستند. برای کاهش بار مصرف برق، ادارات باید از ساعت ۱۰ صبح سیستم‌های سرمایشی را خاموش کنند.

بر اساس اعلام رسمی معاون استاندار، با اجرای این برنامه در هر ساعت، ۵۰ مگاوات برق صرفه‌جویی خواهد شد.

آخرین اخبار از تغییر ساعت کاری ادارات شنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۴

در حال حاضر، کرمانشاه نخستین استان است که به‌صورت رسمی برنامه‌ی کاهش ساعات کاری تا پایان هفته را اعلام کرده است. /اقتصاد آنلاین

کلمات کلیدی: ساعت کاری
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار