قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان شهادت ۴ پاسدار ایرانی در حمله آمریکا به کربلا + اسامی نوار مرزی پیرانشهر کجاست و چرا امروز هدف حمله آمریکا قرار گرفت؟ فوری | تغییر ساعت کاری ادارات قم ابلاغ شد / دورکاری برای جبران کسری ساعت + جزئیات

 سخنگوی قوه قضائیه حمله تروریستی به دادگستری زاهدان را تشریح کرد

 سخنگوی قوه قضائیه حمله تروریستی به دادگستری زاهدان را تشریح کرد اصغر جهانگیر در ادامه نشست خبری امروز خود درباره حمله تروریستی به دادگستری زاهدان گفت: این حادثه در چهارم مرداد سال جاری توسط اعضای گروهک تروریستی جیش‌الظلم با یک خودروی سواری پژو 405 با پلاک سرقتی در ساعت 5 صبح آن روز اتفاق افتاد که از حوزه چشمه‌زیارت وارد شهر زاهدان شده بودند. در ساعت 8:49 دقیقه جلوی درب ورودی دادگستری توقف کردند. تعداد چهار نفر از آن‌ها از خودرو پیاده شدند و با تجهیزات کامل و به صورت مسلح تلاش کردند با اقدامات تروریستی وارد دادگستری بشوند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۶ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 09
کد خبر: ۲۸۵۹۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  اصغر جهانگیر گفت: در بدو ورود، دو نفر از سربازان غیور یگان حفاظت و افسر نگهبان را به شهادت رساندند. یکی از تروریست‌ها تلاش کرد با بستن یک فتیله انفجاری به دور ستون‌های ساختمان، آن را منفجر کند که با تیراندازی یگان حفاظت ناکام ماند. فرد دیگر تلاش کرد به اتاق‌های بالایی نفوذ پیدا کند و با دیدن یکی از همکاران ما، به سمت او شلیک کرد و این همکار را مجروح کرد. یکی دیگر از خانم‌هایی که در مسیر بودند نیز به شهادت رسیدند.

جهانگیر گفت: با مقاومت یگان حفاظت دادگستری، یکی از مهاجمین در همان محل معدوم شد و یک نفر دیگر مجروح شد. سه نفر باقی‌مانده که در حال تیراندازی بودند، با یک خودرو از محل متواری شدند. حدود نیم ساعت بعد، تیم تروریستی برای ایجاد تلفات بیشتر به صحنه بازگشت و با مأموران درگیر شد. در این درگیری، یک نوزاد هفت‌ماهه اهل تسنن در آغوش مادرش به شهادت رسید و تعدادی از شهروندان مجروح شدند. دو تروریست دیگر در همان محل به هلاکت رسیدند.

سخنگوی قوه قضائیه ادامه داد: از تروریست‌ها مقادیر زیادی ادوات کشف شد، از جمله 14 عدد نارنجک دستی، ماسک ضد گاز، جلیقه انتحاری، بمب جذبی، گلوله‌های 40 میلیمتری، خشاب، 15 متر فتیله انفجاری، اسلحه کلاش و 983 عدد فشنگ کلاش. چهار روز بعد از حادثه، خودروی رهاشده مهاجمین در حوالی میرجاوه شناسایی شد که در آن دو عدد بمب به وزن 6.5 کیلوگرم کشف شد. تروریست‌ها قصد داشتند روز حادثه، با استقرار بر پشت‌بام دادگستری، اشراف لازم به محوطه پیدا کنند که با پیگیری نیروهای حفاظتی ناکام ماندند.

وی گفت: آنچه مسلم است اینکه این ترورهای کور هرگز نتوانسته و نخواهد توانست عزم دستگاه قضایی برای مقابله با اشرار را سست کند. مردم مطمئن باشند که تمامی قضات و جامعه قضایی ما در برخورد با این پرونده‌ها و اعمال مجازات سنگین هیچ کوتاهی نخواهند کرد؛ بلکه این شهادت‌ها، عزم آن‌ها را برای مقابله با تروریست‌هایی که در حقیقت تفاله‌های رژیم‌های صهیونیستی و آمریکایی هستند، دوچندان خواهد کرد./تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار