به گزارش راهبرد معاصر؛ بیست و پنجمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران از روز ۲۷ مرداد ماه آغاز شد و فصل هیجان انگیز و رقابتی حساس میان قدرت های اصلی فوتبال کشورمان را برای کسب عناوین برتر این رقابت ها شاهد خواهیم بود.
در دوره ۳ ماهه نقل و انتقالات، نسبت به سال گذشته شاهد تغییرات و جا به جایی بسیار زیادی در ترکیب تیم های مدعی قهرمانی بودیم؛ هر ۴ تیم پرسپولیس، استقلال، تراکتور و سپاهان با تحولات اساسی در ترکیب اصلی خود مواجه شده و با ساختار جدیدی وارد رقابت های امسال خواهند شد؛ به جز تراکتور ۳ تیم دیگر با سرمربیان جدید نیز پای به رقابت های امسال خواهند گذاشت.
به همین بهانه قصد داریم به بررسی ترکیب اصلی احتمالی ۴ مدعی اصلی قهرمانی در فصل جدید فوتبال کشورمان بپردازیم.
در حالی که روز دوشنبه فصل به شکل رسمی برای تیم تراکتور با برگزاری دیدار سوپرجام برابر استقلال شروع خواهد شد، ترکیب این تیم در ۳ خط با تغییر اساسی و از دست دادن ۳ ستاره تاثیرگذار مواجه شده است.
با توجه به حکم کمیته استیناف، علیرضا بیرانوند دروازه بان فصل گذشته تراکتور با محرومیت ۴ ماهه مواجه شده و نیم فصل نخست را از دست خواهد داد؛ در غیاب بیرانوند فعلا تراکتور اقدام به خرید دروازه بان خارجی جایگزین نکرده است و ادیب زارعی که فصل گذشته به شکل قرضی در فولاد حضور داشت انتخاب نخست اسکوچیچ محسوب می شود؛ البته گفته می شود ممکن است به زودی حبیب فرعباسی که اکنون تحت قرارداد باشگاه استقلال است از این تیم جدا شده و به تراکتور بپیوندد.
با توجه به جذب صادق محرمی رقابت سختی میان وی و دانیال اسماعیلی فر مدافع راست ثابت فصل گذشته تراکتور را شاهد خواهیم بود؛ البته در شرایط خاص ممکن است محرمی یک خط جلوتر رفته و به عنوان وینگ راست نیز به کار گرفته شود.
در سمت چپ خط دفاعی محمد نادری گزینه نخست و بدون جایگزین اسکوچیچ محسوب می شود و ممکن است در برخی دیدارهای با حساسیت کمتر اسکوچیچ به سعید کریم آذر جوان نیز میدان بدهد.
در مرکز خط دفاعی جدایی عارف آقاسی ضربه محکمی به ساختار دفاعی تراکتور محسوب می شود؛ باید دید الکساندر سدلار و فرشاد فرجی به عنوان جایگزین های خریداری شده توانایی پر کردن جای خالی آقاسی و زوج سازی موفق با شجاع خلیل زاده را خواهند داشت یا خیر.
بهترین بازیکن سالهای اخیر تراکتور و یکی از بهترین ستاره های خارجی لیگ ایران از این تیم جدا شد؛ ریکاردو آلوز با فسخ قرارداد جنجالی و پیوستن به تیم رقیب (سپاهان) این روزها حسابی جنجال به پا کرده است، اما در هر صورت چه آلوز مجوز بازی برای سپاهان را داشته باشد چه خیر، تراکتور مغز متفکر و بازیساز اصلی خود در میانه میدان را از دست داده است.
در صورت استفاده از سیستم ۴-۴-۲ خطی احتمالا پوستونسکی و هلیلوویچ خرید جدید این تیم زوج میانی و مهدی ترابی و مهدی هاشم نژاد دو بال چپ و راست را تشکیل خواهند داد؛ خامروبکوف ازبک نیز در صورت رهایی از مصدومیت و کسب آمادگی گزینه حضور در میانه میدان است.
در خط حمله بازیکنی از تراکتور جدا نشده و مهرداد محمدی نیز با جدایی از استقلال به این تیم پیوست، اما به نظر می رسد زوج موفق حسین زاده و دروژدک امسال نیز در ترکیب اصلی حضور خواهند داشت و اشترکالی، محمدی و زائر کاظمینی بازیکنان دخیره خواهند بود./مشرق
زارعی (فرعباسی)
اسماعیلی فر - خلیل زاده - سدلار - نادری
پوستونسکی- هلیلوویچ-ترابی-هاشم نژاد
حسین زاده-دروژدک