قیمت جدید خودرو‌های داخلی در بازار منتشر شد؛ شنبه ۶ تیر ۱۴۰۵  زمان شارژ کالابرگ تیر ماه 1405 اعلام شد آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه شش تیرماه ۱۴۰۵ صفر تا صد عرضه اولیه رانیز؛ از قیمت پایه تا فروش ۳۰ درصدی و زمان و نحوه برگزاری عرضه اولیه رانیز مجوز از سرگیری مجدد پرواز‌های تهران - دبی صادر شد + جزئیات اعتراض بازنشستگان تامین اجتماعی به میزان افزایش حقوق؛ نحوه ثبت و پیگیری اعلام شد اختلال بانکی در بانک‌های ملی و صادرات؛ بازگشت دوباره ناپایداری سامانه‌ها بازار میوه ملتهب شد؟ / قیمت جدید گیلاس، آلبالو، هلو، زردآلو و شلیل هزینه پخت هر پرس قیمت نذری چقدر است؟ قیمت بلیط تهران–نجف؛ ۲۱ میلیون تومان تا ۳۰ میلیون تومان طلا در سراشیبی سقوط/ دلار قدرت‌نمایی کرد/ طلا تا ۳۴۰۰ دلار عقب‌نشینی می‌کند؟ قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز جمعه ۵ تیر ۱۴۰۵ + جدول طلا دوباره ریخت / قیمت طلا در بازار جهانی امروز ۵ تیرماه ۱۴۰۵ سفر به دبی لاکچری شد/ افزایش قیمت بلیت تهران - دبی مبلغ جدید یارانه نقدی و کالابرگ ۱۴۰۵ + دهک بندی جدید و شرایط دریافت کالابرگ و یارانه آخرین قیمت خودرو‌های سایپا امروز جمعه ۵ تیر ۱۴۰۵ در بازار آزاد و نمایندگی + جدول

ثبت ۵.۵ میلیون سفر اربعین

ثبت ۵.۵ میلیون سفر اربعین دبیر اجرایی ستاد اربعین وزارت راه و شهرسازی از ثبت ۵.۵ میلیون سفر اربعین یک روز مانده به اربعین حسینی خبر داد و گفت:۶۱ درصد سفر حمل‌ونقل عمومی از مرز مهران انجام شده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۴ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 13
کد خبر: ۲۸۶۴۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ ناصر رضایی، دبیر اجرایی ستاد اربعین اظهار کرد: امروز ۱۹ ماه صفر و یک روز قبل از مراسم باشکوه اربعین امام حسین (ع) است. تا به امروز بیش از ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر از کشور خارج شدند و بیش از ۲ میلیون نفر به کشور بازگشتند و مجموعاً ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در مجموعه رفت و برگشت سفر اربعین روی داده است.

وی افزود: از مجموعه افراد و زائران باقی‌مانده در کشور عراق، حدود یک میلیون و ۲۷۰ هزار نفر هنوز در عراق حضور دارند که از این میزان، حدود ۳۲۰ هزار نفر با حمل‌ونقل عمومی سفر کرده و هنوز به کشور بازنگشته‌اند و مابقی هم با استفاده از وسایل شخصی سفر کرده‌اند.

وی تصریح کرد:با عنایت به اینکه بیش از ۶۱ درصد سفر‌هایی که با حمل‌ونقل عمومی اتفاق افتاده از مرز مهران بوده، نیاز بود که برای سفر‌ها به اقصا نقاط کشور برنامه‌ریزی‌های مختلفی انجام شود. بر این اساس، بیش از ۲ هزار اتوبوس برنامه‌ریزی شد تا بتواند در سه تا چهار روز آینده پاسخگوی حجم سفر‌ها و بازگشت زائرین باشد که تا الان بیش از ۱۳۰۰ اتوبوس در مجموعه مهران دپو و عملیاتی شده است.

وی یادآور شد: در حال رایزنی برای تأمین سایر اتوبوس‌های لازم از دستگاه‌های مختلف و حوزه‌های صنایع و شرکت‌های خصوصی هستیم تا بتوانیم باقی‌مانده نیاز اتوبوسی برای سفر زائران عزیزمان به استان‌ها را پوشش دهیم.

رضایی گفت: همچنین در مرز شلمچه، با توجه به بازه زمانی باقی‌مانده، سفر‌های استانی خاص که نیاز به تأمین اتوبوس ویژه مخصوصاً برای استان‌های جنوب کشور داشت، برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شده و تقریباً می‌توان گفت مشکل خاصی نداریم.

وی افزود: در بحث سفر‌های هوایی، حدود ۲۰۰ هزار سفر به‌صورت رفت و برگشت از اقصا نقاط کشور به فرودگاه‌های نجف و بغداد انجام شده که می‌تواند در روز‌های باقی‌مانده افزایش پیدا کند. علاوه بر این، میزان سفر‌هایی که از سایر نقاط کشور به فرودگاه‌های مرز غربی کشور برای سفر‌های زمینی به عتبات عالیات انجام شده را نیز داریم که ان‌شاءالله آمار دقیق آن طی ساعات آینده اعلام خواهد شد.

به گفته دبیر اجرایی ستاد اربعین، به لحاظ استفاده از حمل‌ونقل ریلی، بیش از ۳۳۰ هزار سفر تا به امروز ثبت شده و از سفر‌های دریایی هم بیش از ۱۳۰۰ نفر ثبت شده است. در مجموع می‌توان گفت بیش از ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار سفر به‌صورت رفت و برگشت با گونه‌های مختلف حمل‌ونقلی انجام شده است.

رضایی تأکید کرد: ان‌شاءالله بتوانیم طی یک روز باقی‌مانده تا اربعین و سه روز بعد از آن، سفر‌های بازگشتی به میهن عزیزمان را با بهترین کیفیت ممکن و بدون هیچ‌گونه خطری مدیریت و مردم عزیزمان را با خاطره‌ای خوش در این سفر همراهی کنیم. / تسنیم

کلمات کلیدی: اربعین راه سفر
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار