قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد عراقچی: اتحادیه اروپا فاقد جایگاه اخلاقی موعظه حقوق بشری دیگران است

ارتباط کارگر نیشکر هفت تپه با کمونیست ها ثابت شد

طبق اعترافات و اطلاعات به دست امده از وزارت اطلاعات مشخص شد اسماعیل بخشی کارگر نیشکر هفت تپه که ادعای شکنجه شدن داشته است به احزاب کمونیستی خارج از کشور ارتباط داشته است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۱ - ۲۷ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 17
کد خبر: ۲۸۷۱
تعداد نظرات: ۲ نظر

به گزارش راهبرد معاصر ؛  به نقل از خانه ملت، محمدرضا تابش نایب رئیس فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی در توضیح جلسه فراکسیون امید درباره موضوع ادعای شکنجه اسماعیل بخشی، گفت: هیاتی از فراکسیون امید با اسماعیل بخشی و وکیل ایشان ملاقات کردند. فراکسیون امید نیز در جلسه‌ای با مدیرکل اطلاعات استان خوزستان، وزیر اطلاعات و معاون امور مجلس وزیر اطلاعات و دوستانی که با بخشی ملاقات کردند به بررسی مسئله شکنجه وی پرداخت.

 

ارتباط و مراوده اسماعیل بخشی با احزاب کمونیستی در خارج از کشور

نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی اظهارات هیات منتخب فراکسیون امید را یادآور شد و تصریح کرد: طبق اعترافات اسماعیل بخشی و اسنادی که ارایه شده، این فرد ارتباط و مراوده‌هایی با احزاب کمونیستی در خارج از کشور داشته است.

 

زد و خورد اسماعیل بخشی با ماموران ناجا حین انتقال به اهواز

وی افزود: آنچه بر ما مُسجل شده اینکه اسماعیل بخشی شکنجه نشده است، در واقع در معیت دو مامور انتقال ناجا از شوش به اهواز زد و خوردی بین بخشی که دستش باز بوده و ماموران صورت می‌گیرد، مصدومیت هم ظاهرا نشأت گرفته از این زد و خورد است. هیات منتخب فراکسیون مقرر شد تا همه موضوعات را مورد بررسی بیشتر قرار دهد تا به جمع بندی دقیقی برسیم.

 

دستگیری اسماعیل بخشی توسط پلیس امنیت

تابش در ادامه یادآور شد: در جلسات مذکور در مورد اینکه آقای بخشی توسط پلیس امنیت دستگیر شده هم صحبت شد، البته وزیر اطلاعات اذعان دارد مامورانی که با اسماعیل بخشی زد و خورد کردند از کادر وزارتخانه نبودند اما از همکاران بوده اند.

در هیات رئیسه فراکسیون امید تصمیم خواهیم گرفت که گزارش نهایی را در اختیار چه نهادی قرار دهیم

نایب رئیس فراکسیون امید در مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: هیات منتخب فراکسیون باید گزارش جلسه خود را به فراکسیون ارایه کند، سپس در هیات رئیسه تصمیم خواهیم گرفت که این گزارش را در اختیار چه نهادی قرار دهیم.

 

 

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
سعید
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۳ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۷
1
0
برو به درک . امثال تو به اصلاح طلبی گند زدند
پاسخ ها
ساسان
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۴۴ - ۱۳۹۷/۱۱/۰۲
آقا سعید دنیا طولانی است برات متاسفم
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار