قیمت کتاب‌های درسی افزایش می‌یابد؟ رئیس قوه‌قضائیه به قضات: تا جای ممکن قرار‌های منجر به بازداشت را طوری صادر کنید که فرد امکان تامین آن را داشته باشد اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد دستگیری اوباش محله فلاح به اتهام درگیری‌های مسلحانه توسط پلیس پایتخت تسهیلات ویژه برای مشمولان پذیرفته شده در آزمون‌های سراسری ۱۴۰۴ وزارت علوم: اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه‌ها مشمول فوق‌العاده خاص خواهند شد تاخیر ۲ ساعته در آغاز فعالیت ادارات برخی شهر‌های خوزستان راز تشکیل هسته سیاره مشتری فاش شد فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد گرمای هوا شکسته می‌شود / کاهش ۲ تا ۳ درجه‌ای دما در کل کشور از پنجشنبه رشته‌های جدید کاردانی به کارشناسی سال ۱۴۰۴ اعلام شد؛ آغاز فرصت ثبت نام ۱۳ کیلو طلای قاچاق توقیف شده در فرودگاه تحویل مراجع ذیصلاح شد تعزیرات: قیمت‌گذاری بی‌ضابطه برنج داخلی باعث نابسامانی بازار شده است قانون مطبوعات تغییر می‌کند؟ ترافیک پنج کیلومتری در کندوان و هراز/ ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال

تاریخ اجرای حکم قصاص قاتل الهه حسین نژاد

دادستان عمومی و انقلاب اسلامشهر اعلام کرد که حکم اعدام قاتل الهه حسین‌نژاد پس از تأیید دیوان عالی کشور به‌زودی اجرا خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۰ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 August 28
کد خبر: ۲۸۷۶۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سعید دوستی‌نژاد، دادستان عمومی و انقلاب اسلامشهر با تاکید بر نقش سازنده رسانه‌ها در بهبود امور اجتماعی، ورود مسئولانه و حمایت از نهاد‌های متولی در کاهش آسیب‌های اجتماعی را ضرورتی انکارناپذیر خواند.

دوستی نژاد اظهار داشت: مطالبه‌گری رسانه‌ها می‌تواند به دستگاه قضائی در ارتقا عملکرد و حل مسائل اجتماعی کمک کند و زمینه‌ساز اصلاح رویه‌ها و رفع آسیب‌ها باشد.

دادستان اسلامشهر افزود: دستگاه قضائی اصل را بر پیشگیری گذاشته و در موارد متعدد با ورود به موقع به مشکلات مدیریتی، بازگرداندن بیت‌المال و اصلاح رویه‌های نادرست موفق عمل کرده است.

وی با اشاره به اهمیت کاهش آسیب‌های اجتماعی در ارتقای کیفیت زندگی شهری، تاکید کرد که تقویت نهاد‌های حمایتی مانند بهزیستی و توسعه مشاوره‌های کودک و نوجوان در آموزش و پرورش می‌تواند نقش مؤثری در آموزش و آگاه‌سازی جامعه ایفا کند.

دوستی‌نژاد همچنین با اشاره به رتبه نخست اسلامشهر در زمینه طرد اتباع بیگانه در استان تهران، گفت: این روند با جدیت بیشتری ادامه خواهد یافت.

دوستی‌نژاد در بخش دیگری از سخنان خود، درباره پرونده الهه حسین‌نژاد اعلام کرد که حکم اعدام قاتل پس از تأیید دیوان عالی کشور قطعی شده و به زودی در میدان قائم اسلامشهر به صورت علنی اجرا خواهد شد.

وی همچنین نسبت به افزایش دو برابری خشونت کلامی در سال جاری هشدار داد و خواستار ورود نهاد‌های فرهنگی و اجتماعی به این موضوع برای ترویج فرهنگ صلح و سازش شد./نورنیوز

مطالب مرتبط
ارسال نظر