سردار نائینی: بانک اطلاعاتی سپاه از رژیم صهیونیستی کامل است مهاجرانی: ناترازی برق به‌طور کامل جبران نشده است عارف: بازسازی منازل آسیب‌دیده در جنگ باید سرعت بیشتری بگیرد سردار شکارچی: ما شکست را بر دشمن تحمیل کردیم لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی

سردار شکارچی: ما شکست را بر دشمن تحمیل کردیم

معاون فرهنگی و جنگ نرم ستاد کل نیروهای مسلح، پیروزی در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی را ناشی از اراده ملت و رهبری حکیمانه ولی فقیه و مجاهدت و ایثار نیروهای مسلح دانست و بر لزوم توجه به جنگ نرم و رسانه‌ای تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۴ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 August 28
کد خبر: ۲۸۷۶۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار ابوالضل شکارچی معاون فرهنگی و جنگ نرم ستاد کل نیروهای مسلح در جلسه‌ای که به منظور تجلیل از خبرنگاران و اصحاب رسانه برگزار شد، با بیان اینکه به لطف خداوند متعال، در جنگ 12 روزه تحمیلی پیروز شدیم، گفت: ما شکست را بر دشمن تحمیل کردیم.

وی با اشاره به حمایت بسیاری از کشورهای غربی از رژیم صهیونیستی در این جنگ، افزود: آتش‌بس پیشنهادی آن‌ها در واقع به آنان تحمیل شد»

سردار شکارچی تاکید کرد که اصحاب رسانه و خبرنگاران در همراهی با رزمندگان سلحشور اسلام، نقش مؤثری در این پیروزی ایفا کردند و ما در 12 روز جنگ تحمیلی، با یک جنگ ترکیبی تمام‌عیار مواجه بودیم.

وی خاطرنشان کرد: دشمن با استفاده از سلاح‌های پیشرفته جهانی و یک جنگ ترکیبی تمام عیار، به دنبال براندازی نظام جمهوری اسلامی در مدت یک هفته بود، اما در محاسبات خود دچار اشتباه شد.

سردار شکارچی چهار رکن اساسی پیروزی را شامل توکل به خداوند متعال، رهبری حکیمانه ولی فقیه، حمایت همه‌جانبه مردم و مجاهدت رزمندگان اسلام در نیروهای مسلح دانست.

وی با تأکید بر آمادگی نیروهای مسلح برای دفاع از کشور و ملت، افزود: در جنگ نرم و شناختی، ما به طور مداوم با دشمن درگیر هستیم و این رسالت اصحاب رسانه و خبرنگاران را سنگین‌تر می‌کند.

سردار شکارچی در پایان، خبرنگاران را به عنوان سفیران آگاهی و دانایی معرفی کرد و گفت: اگر اصحاب رسانه به خوبی عمل کنند ضمن امیدآفرینی و اعتماد افزایی در جامعه، می‌توانند دشمن را به ناکامی و یأس برسانند.

وی همچنین بر اهمیت تبعیت از رهبری، حمایت از نیروهای مسلح و تقویت انسجام ملی تأکید کرد و گفت:  رسالت سنگین تبیین این موارد مهم، بر دوش اصحاب رسانه است.

در پایان این مراسم، ضمن تقدیر از جمعی از اصحاب رسانه و خبرنگاران و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنگ تحمیلی اخیر به ویژه شهیده خبرنگار فرشته باقری فرزند سپهبد شهید محمد باقری از خانواده این شهدای گرانقدر، تجلیل به عمل آمد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر