فرزند حجت الاسلام کاظم صدیقی درگذشت پزشکیان: رعایت قوانین عفاف و حجاب باید از سوی مدیران و کارکنان دستگاه‌ها آغاز شود /توصیه جدی رئیس جمهور به صدا و سیما ابلاغ آیین‌نامه نظام بودجه‌ریزی و پرداخت مبتنی بر عملکرد در دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف پرداخت فوق العاده خاص کارمندان فرمانده سپاه عاشورا: هیچ جاسوسی در دفاع مقدس ۱۲ روزه در آذربایجان شرقی دستگیر نشد عارف: حمله به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران نقض فاحش موازین بین‌المللی است/ سند همکاری‌های اعضای شانگهای امضا شد جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی

سردار شکارچی: ما شکست را بر دشمن تحمیل کردیم

معاون فرهنگی و جنگ نرم ستاد کل نیروهای مسلح، پیروزی در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی را ناشی از اراده ملت و رهبری حکیمانه ولی فقیه و مجاهدت و ایثار نیروهای مسلح دانست و بر لزوم توجه به جنگ نرم و رسانه‌ای تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۴ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 August 28
کد خبر: ۲۸۷۶۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار ابوالضل شکارچی معاون فرهنگی و جنگ نرم ستاد کل نیروهای مسلح در جلسه‌ای که به منظور تجلیل از خبرنگاران و اصحاب رسانه برگزار شد، با بیان اینکه به لطف خداوند متعال، در جنگ 12 روزه تحمیلی پیروز شدیم، گفت: ما شکست را بر دشمن تحمیل کردیم.

وی با اشاره به حمایت بسیاری از کشورهای غربی از رژیم صهیونیستی در این جنگ، افزود: آتش‌بس پیشنهادی آن‌ها در واقع به آنان تحمیل شد»

سردار شکارچی تاکید کرد که اصحاب رسانه و خبرنگاران در همراهی با رزمندگان سلحشور اسلام، نقش مؤثری در این پیروزی ایفا کردند و ما در 12 روز جنگ تحمیلی، با یک جنگ ترکیبی تمام‌عیار مواجه بودیم.

وی خاطرنشان کرد: دشمن با استفاده از سلاح‌های پیشرفته جهانی و یک جنگ ترکیبی تمام عیار، به دنبال براندازی نظام جمهوری اسلامی در مدت یک هفته بود، اما در محاسبات خود دچار اشتباه شد.

سردار شکارچی چهار رکن اساسی پیروزی را شامل توکل به خداوند متعال، رهبری حکیمانه ولی فقیه، حمایت همه‌جانبه مردم و مجاهدت رزمندگان اسلام در نیروهای مسلح دانست.

وی با تأکید بر آمادگی نیروهای مسلح برای دفاع از کشور و ملت، افزود: در جنگ نرم و شناختی، ما به طور مداوم با دشمن درگیر هستیم و این رسالت اصحاب رسانه و خبرنگاران را سنگین‌تر می‌کند.

سردار شکارچی در پایان، خبرنگاران را به عنوان سفیران آگاهی و دانایی معرفی کرد و گفت: اگر اصحاب رسانه به خوبی عمل کنند ضمن امیدآفرینی و اعتماد افزایی در جامعه، می‌توانند دشمن را به ناکامی و یأس برسانند.

وی همچنین بر اهمیت تبعیت از رهبری، حمایت از نیروهای مسلح و تقویت انسجام ملی تأکید کرد و گفت:  رسالت سنگین تبیین این موارد مهم، بر دوش اصحاب رسانه است.

در پایان این مراسم، ضمن تقدیر از جمعی از اصحاب رسانه و خبرنگاران و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنگ تحمیلی اخیر به ویژه شهیده خبرنگار فرشته باقری فرزند سپهبد شهید محمد باقری از خانواده این شهدای گرانقدر، تجلیل به عمل آمد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار