حقوق نمایندگان مجلس چقدر است؟ پزشکیان: با اسنپ‌بک نمی‌توان جلوی ما را گرفت واکنش محمد مخبر به فعال شدن اسنپ بک؛ ایران چالش را به فرصت تبدیل می‌کند علم‌الهدی: مشکل آمریکا دین‌داری، استقلال و عزت ایران است عارف: جامعه در پرداخت مالیات نباید احساس ظلم کند خطیب نماز جمعه تهران: انقلاب اسلامی پرچم عفاف و هویت زن مسلمان را برافراشت قائم‌پناه: دغدغه پزشکیان، ارتقای جایگاه، کرامت و اثربخشی کارمندان است رفیع‌زاده: اصلاح نظام اداری و کوچک‌سازی دولت ادامه‌دار خواهد بود پزشکیان: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود شهادت یک بسیجی در عملیات تروریستی در ایرانشهر سردار کارگر: در برابر جنگ ترکیبی دشمن، تهاجم ترکیبی خواهیم داشت جلسه فوق‌العاده دولت به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور سردار دلیری: تروریست‌های اسرائیلی ‌منتظر پاسخ محکم نیروهای مسلح ایران باشند‌ مخبر: اگر اقتدار ملی کشور حفظ شود دشمن به فکر جنگ نمی‌افتد سرلشکر موسوی: ایران به دنیا ثابت کرده که هیچ‌گاه آغازگر جنگ نبوده است

نمایندگان مجلس خطاب به مجمع تشخیص: سریع‌تر تکلیف حذف سود مرکب را تعیین کنید

164 نماینده مجلس در بیانیه ای خطاب به رئیس و اعضای مجمع تشیخ مصلحت نظام خواستار تعیین تکلیف سریع تر حذف سود مرکب شدند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۸ - ۰۵ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 26
کد خبر: ۲۸۹۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  علی اصغر یوسف نژاد عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (سه شنبه 5 آذر) مجلس بیانیه 164 نفر از نمایندگان خطاب به رئیس و اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره ضرورت تعیین تکلیف هر چه سریعتر مصوبه حذف سود مرکب را قرائت کرد.

 

متن بیانیه بدین شرح است:

طرح تسویه بدهکاران بانکی که با قید دوفوریت در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده بود، سه ماه است که در دستور آن مجمع محترم قرار دارد و همچنان بلاتکلیف مانده است. همانگونه که استحضار دارید یکی از پدیده های ویرانگر در اقتصاد که زاییده رفتار نامناسب برخی بانک ها و نظارت ناکافی بانک مرکزی در سال های گذشته است، محاسبه و دریافت سود مرکب و وجه التزام از بدهکاران بانکی است.

 

این پدیده که به شکل سریع و در اکثر موارد به صورت غیرشفاف و با عقد قراردادهای جدید با مبنا قرار دادن مانده اصل، وجه التزام و سود قراردادهای قبلی انجام پذیرفته، باعث شده بدهی بدهکاران بانکی به شکل سرطانی رشد کند. مسلماً شما نیز مانند ما محل رجوع بسیاری از بدهکاران بانکی بودید که علی رغم پرداخت چند برابر اصل بدهی و سود همچنان با بدهی زیاد به بانک ها روبرو هستند و در پرداخت بدهی مستأصل و ناتوان شده اند.

 

از آنجا که مصوبه جدید بانک مرکزی عطف به ما سبق نمی شود و نمی تواند مشکلات بدهکاران بانکی را حل کند، نمایندگان مجلس شورای اسلامی طرح حذف سود مرکب را با قید دوفوریت طرح کردند. این طرح با حذف یک بند در هیات دولت تصویب شد و نمایندگان مجلس با حمایت و پشتیبانی رئیس کل بانک مرکزی آن را تصویب کردند، اما با توجه به ایراد فقهی شورای نگهبان و اصرار مجلس به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال شد و سه ماه است که در آن مجمع بلاتکلیف است. تقاضا داریم در این مورد اقدام سریع همراه با تعجیل به عمل آید.

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار