دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید

شبکه «ایران اینترنشنال» نقره داغ شد

در پی رصدهای اطلاعاتی و امنیتی با توجه به ماهیت تروریستی، براندازانه و تجزیه طلبانه شبکه سعودی-صهیونیستی ایران اینترنشنال، محدودیت‌های قضائی در مورد اموال عناصرکلیدی این شبکه اعمال شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۶ - ۰۵ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 26
کد خبر: ۲۹۰۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ در پی اقدامات شبکه سعودی-صهیونیستی ایران اینترنشنال به منظور ساماندهی اقدامات تروریستی، براندازانه و تجزیه طلبانه و تشویق به تخریب اموال مردم و رصد دقیق این تحرکات از سوی سربازان گمنام امام زمان (عج) در وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران محدودیت‌های قانونی علیه عناصر کلیدی این شبکه معاند اعمال شده است.

 

بنابر این گزارش؛ شبکه‌های فارسی زبان و معاند که وابستگی‌های مالی و اطلاعاتی به کشورهای غربی و برخی از مرتجعین منطقه دارند بر تشویق اشرار و بازوهای رسانه‌ای خود در جریان هر چه بدتر کردن اوضاع داخلی ایران سعی داشتند.

 

در همین رابطه شبکه سعودی-صهیونیستی «ایران اینترنشنال» با رصد دقیقی که از سوی نهادهای امنیتی و اطلاعاتی صورت گرفته است تلاش‌هایی در جهت برهم زدن امنیت کشور، تشویق و تحریک اشرار، ساماندهی اقدامات تروریستی، اقداماتی با ماهیت براندازانه و تجزیه طلبانه و حمایت همه جانبه از اشرار داشته و بخشی از شبکه‌ای است که اقدامات آن منجر به تخریب اموال مردم شده است.


با توجه به موارد فوق الذکر و رصد دقیق عناصر کلیدی این شبکه، اقدامات سازماندهی شده این شبکه و عناصر آن در انفاقات روزهای اخیر به وضوح قابل مشاهده است، بر همین مبنا عناصر کلیدی و موثر این شبکه معاند که در خارج از کشور مشارکت مستقیم در تخریب اموال عمومی و شهروندان داشتند با محدودیت‌های قضایی و حقوقی در مورد اموال خود مواجه شده‌اند.


همچنین اخبار حکایت از انجام اقدامات بین المللی در مورد این شبکه دارند که در مورد آن‌ها در آینده اطلاع رسانی خواهد شد.

 

منبع: مهر

ارسال نظر