انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟

ماجرای وام ۵۰۰ میلیونی جدید دولت چیست؟ / چه کسانی مشمول هستند؟

ماجرای وام ۵۰۰ میلیونی جدید دولت چیست؟ / چه کسانی مشمول هستند؟  سخنگوی دولت اعلام کرد: بانک مرکزی با هدف تقویت قدرت خرید مردم و تحریک تقاضا در بازار، کارت خرید اعتباری جدیدی را طراحی کرده است که سقف آن از ۳۰۰ میلیون تومان به ۵۰۰ میلیون تومان افزایش یافته است. 
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۲ - ۰۸ مهر ۱۴۰۴ - 2025 September 30
کد خبر: ۲۹۰۴۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ فاطمه مهاجرانی در برنامه «صف اول» توضیح داد: برای حمایت از صنایع کوچک و زنجیره‌های تولید، مجموعه‌ای از ابزارهای مالی در نظر گرفته شده که شامل «اوراق گام»، «گواهی اقدام ملی» و «برات الکترونیک» می‌شود. به گفته او، تکمیل زنجیره‌های ارزش در بخش صنعت می‌تواند ظرفیت ارزش‌آفرینی کشور را به‌طور قابل‌توجهی افزایش دهد.
وی افزود: کارت خرید اعتباری جدید نیز در همین راستا طراحی شده است؛ شهروندان می‌توانند با این کارت در فروشگاه‌های معتبر خرید کنند و هزینه‌ها به‌صورت اعتباری محاسبه خواهد شد. به گفته مهاجرانی، این اقدام علاوه بر کمک به خانوارها، باعث خروج بخشی از صنایع از رکود و کاهش موجودی انبار تولیدکنندگان خواهد شد.

او تأکید کرد: این کارت در واقع ابزاری برای تحریک تقاضا و رونق دوباره جریان خرید در بازار است./اکوایران

کلمات کلیدی: فاطمه مهاجرانی
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار