نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

سئول اولین پناهگاه هسته‌ای غیرنظامی خود را می‌سازد

سئول اولین پناهگاه هسته‌ای غیرنظامی خود را می‌سازد کره‌جنوبی بر اساس اعلام یک مقام فرمانداری شهر سئول قصد دارد اولین پناهگاه هسته‌ای غیرنظامی در پایتخت خود را در زیر یک مجتمع مسکونی دولتی تا سال ۲۰۲۸ با هدف محافظت در برابر تهدیدات کره‌شمالی احداث کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۶ - ۲۱ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 13
کد خبر: ۲۹۱۶۰۵

 به گزارش راهبرد معاصر، مقام‌های سئول از برنامه خود برای احداث اولین پناهگاه هسته‌ای غیرنظامی در پایتخت کره‌جنوبی خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری «رویترز»، این مقام خاطرنشان کرد فرمانداری شهر سئول به همراه شرکت جوامع و مسکن شهر سئول برنامه دارند تا پناهگاه هسته‌ای غیرنظامی مختص به ۹۹۹ واحد مسکونی که قادر به تحمل حملات هسته‌ای، بیولوژیکی و شیمیایی است را تا سال ۲۰۲۸ احداث کند.

این پناهگاه هسته‌ای در زیر یک مجتمع مسکونی دولتی به مساحت ۲۱۴۷ کیلومتر مربع با ظرفیت گنجایش ۱۰۲۰ نفر به طور همزمان و با برخورداری از تجهیزات لازم که کفاف زنده ماندن برای ۱۴ روز را می‌دهد، ساخته خواهد شد.

روزنامه «سئول شینمون» که نخستین بار گزارش درباره این برنامه را منتشر کرد، تصریح ساخت این اولین بار است که یک دولت محلی در کره‌جنوبی در واکنش به افزایش تهدیدات هسته‌ای از سوی کره‌شمالی چنین اقدامی را اتخاذ می‌کند.

کره‌شمالی روز ۱۰ اکتبر در ضمن رژه نظامی بزرگ خود جدیدترین موشک‌های بالستیکش که قادر به حملات هسته‌ای به اهدافی هم در ایالات متحده و هم در کره جنوبی هستند را به نمایش گذاشت.

کره‌جنوبی نزدیک به ۱۹۰۰۰ پناهگاه مخصوص بمباران را در سراسر این کشور ساخته که بیش از ۳۲۰۰ مورد آنها در شهر سئول هستند اما اکثریت این پناهگاه‌ها قادر به محافظت در برابر حملات هسته‌ای، شیمیایی یا بیولوژیکی نیستند. اکثر این پناهگاه‌ها در ایستگاه‌های مترو، زیر زمین‌ها و گاراژهای آپارتمان‌های شخصی و تجاری با رضایت مالکان آنها احداث شده‌اند./همشهری

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار