قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

دستکاری خودسرانه سیستم سوخت خودرو عواقب خطرناکی در پی دارد

سخنگوی آتش‌نشانی تهران، عواقب خطرناک دستکاری خودسرانه در سیستمهای سوخت خودرو را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۵ - ۰۸ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 29
کد خبر: ۲۹۲۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید جلال ملکی ضمن هشدار درباره عواقب خطرناک دستکاری در سیستم خودروهای گازسوز، در این رابطه اظهار کرد: دستکاری در سیستمهای سوخت‌رسان مخصوصاً سیستم خودروهای گازسوز منجر به ایجاد خطراتی می‌شود.

 

این کارشناس آتش‌نشانی با اشاره به خطرات تزریق گازهای مایع خارج از جایگاه‌های مربوطه تصریح کرد: برخی، با وارونه کردن سیلندر گاز مایع، مایع گاز خارج شده را به داخل کپسول خود تزریق می‌کنند که با توجه به غیراصولی و فوق‌العاده خطرناک بودن این کار و استفاده از اتصالات، بستها و شلنگهای نامناسب، احتمال بروز حوادثی همچون آتش‌سوزی و حتی انفجار وجود دارد.

 

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی تهران با یادآوری بروز حوادث و آتش‌سوزی‌هایی که در پی دستکاری تعمدی سیستم خودروهای گازسوز روی می‌دهد، گفت: تجربه نشان داده که در سالهای قبل نیز با سهمیه‌بندی بنزین، برخی از رانندگان به سمت استفاده از خودروهای گازسوز می‌رفتند.

 

وی متذکر شد: تغییر خودسرانه سیستمهای سوخت‌رسانی خودرو، عواقب خطرناکی در پی دارد؛ برخی افراد سودجو، مخازن LPG یا CNG دست‌ دوم را به عنوان سیستمهای کم‌کارکرد به فروش می‌رسانند یعنی مخازن گازسوزی که سالها در یک خودرو کار کرده و باید اسقاط شود، پس از رنگ‌آمیزی و به عنوان سیستمهای گازسوز کم‌کارکرد به فروش می‌رسد.

 

ملکی یادآور شد: در جایگاه‌های سوخت، محیط ایمنی برای سوخت‌رسانی تعبیه شده و اپراتورهای آموزش دیده و تجهیزات مناسب در آنها استفاده می‌شود.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار