به گزارش راهبرد معاصر؛ هزاران نفر از بسیجیان سراسر کشور صبح روز ششم آذرماه ۱۳۹۸ به مناسبت هفته بسیج با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.
در ابتدای این دیدار، سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سخنان کوتاهی به تحلیل از وضعیت بسیج در حال تکوین پرداختند.
در پی این سخنان، حضرت آیتالله خامنهای در آغاز سخنانشان ضمن تقدیر از گزارش فرمانده کل سپاه، شنیدن این تحلیل را برای جوانان مفید دانستند و فرمودند «تشکّر میکنم از بیانات فرمانده محترم سپاه و رئیس محترم سازمان بسیج مستضعفین که بیانات خوبی را بیان کردند. این جور به نظر من میرسد تحلیلی که جناب آقای سلامی، فرمانده محترم سپاه کردند نوشته بشود و در اختیار جوانها قرار بگیرد؛ بسیار خوب بود، بیان خیلی خوبی بود.»
از این رو، پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR متن و فیلم گزارش سردار سلامی را منتشر کرد.
[*] بسماللّهالرّحمنالرّحیم
«إِذا جاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَ الْفَتْحُ وَ رَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فی دینِ اللَّهِ أَفْواجاً»(۱)
هفتهی بسیج بر شما رهبر بسیجی و جانباز و بر فرشتگان آسمانی زمین، بسیجیان عزیز مبارک باد.(۲) اینجانب به نمایندگی از آحاد بسیجیان و جمع حاضر، از اجابت و قبول شرفیابی صمیمانه تشکر میکنم و با کسب اجازه از محضر مبارکتان گزارشی از بسیج جدید در حال تکوین را تقدیم مینمایم.
چشمانداز ترسیم شده از آیندهی انقلاب اسلامی در گام دوم نسبت به گذشته، برای نظام سلطه و استکبار جهانی بسیار نگران کنندهتر شده است؛ یعنی هیچ آیندهای برای بازگشت آنها به گذشته قابل تصور نیست و این اعجازی است که موجب اعجاب همگان شده است، و آن این حقیقت است: چگونه انقلاب اسلامی برخلاف تمام انقلابهای پیشین جهان که با مرور زمان دچار استهلاک، میرایی، تحلیل و ذوب شدن در نظم موجود ساختهی قدرتها شدند، متفاوت شد و بلکه بر عکس به حیات رو به پیشرفت خود ادامه داد و در گذر زمان به مثابهی شجرهی طیبهای قد کشید که ریشههای آن همینک در عمق ایمان و احساس مردم جای گرفته است.
اهمّ اهداف کلان نظام سلطه آن است که اجازه ندهد منظومهی فکری، اعتقادی و اسلامیمان به مدلی مجسم، عینی و جهانپسند برای سایر جوامع تبدیل شود، از این رو امروز سرزمین ذهنها و دلها محیط اصلی جنگ را شکل میدهد. نبرد و تهاجم از حوزهی جغرافیاهای سرزمینی به حوزهی سرزمینهای اعتقادی، باورها، آرمانها، نگرشها و جهانبینیها منتقل شده است.
در این مسیر استکبار جهانی از طریق معاندین داخلی، منافقین خبیث و شبهروشنفکرهای راحتطلب و ریاکار، این بدیلهای نازل و ارتجاعی میرزاملکمخانها، میرزا فتحعلیها، حاج سیاحها و سایر بدعاقبتهای خود باخته و غربزدهی داخلی، تلاش کرده و میکنند تا حرکات و جریانهای مختلفی از جمله آشوب تیرماه ۷۸، فتنهی ۸۸، اغتشاشات دی ۹۶ و غائلهی اخیر را تقویت، فعال و حمایت کنند. این جریانات در واقع برداشت محصول بذرپاشیشدهی دنیای استکبار در سرزمین فکری، فرهنگی و سیاسی و اعتقادی برای چرخش از تهاجم سخت به تهاجم نرم هستند.
تمامی شُبههافکنیها، القاء تردیدها، مفهومسازیهای غربگرایانه، تأکید بر جدایی دین از سیاست، القاء ناکارآمدی دین در مدیریت جامعه، تعارض بین منافع ملی و آرمانهای انقلابی، طرح گفتگوی تمدنها که مدل نظری برای ادغام نظام فکری حاکم بر جامعهی انقلابیمان در سیستم جهانی بود؛ همه و همه مفاهیم نبرد جدیدی است که در شعلههای فروزان انقلاب اسلامی و ولایتمداری مردم بزرگوارمان باطل گردید.
در این فضا بسیج قلب نبرد نرم را شکل میدهد و در این نبرد بسیج به عنوان فرمول غلبه، محتاج اقدامات جدیدی است که بتواند بر اساس شور و شعور انقلابی توزیع شده در سطح کل جامعه، فعالیتهای جهادی، فرهنگی و اجتماعی را از حالت سلسله مراتبی محض خارج و یک سازماندهی دارای جوشش جهادی اما دارای چهارچوب، معیار و منطق ولایت و گفتمان انقلاب را حاکم کند.
موفقیت حرکتهای جهادی فرهنگی و اجتماعی بسیج معطوف به سازماندهی نوین، اعتلا بخش و جذابِ مردمی در متن جامعه است. اگر در این کار فرهنگی و اجتماعی و جهادیای که ما میکنیم نشاط انقلابی مردم را فرا گرفت، امید به آیندهی نظام در مردم موج افشانی نمود، ظالمین ترسیدند، مفسدین به لرزه افتادند و رفتارها و ساختارهای کُندکنندهی پیشرفت انقلاب تغییر کرد، آنگاه کار ما در راستای پیشرفت و اقامهی مراحل فرآیند انقلاب اسلامی موفق خواهد بود.
در این جهت حاملهای چهارگانهی رسالت بسیج به شرح زیر تعیین گردیده است:
الف) پیشگامی و پرچمداری در شکوفاسازی استعدادهای نسل جوان در عرصههای دفاع، امنیت، علم، فناوری، هنر، ورزش، فضای مجازی، امداد، خدمات و رسانه با هدف پیشبرد انقلاب اسلامی و گذار از مراحل تعیین شده توسط حضرتعالی.
ب) بیرقداری ترمیم و حل آسیبها و معضلات اجتماعی و فرهنگی با اولویت بیکاری، فقر، طلاق و مواد مخدر.
ج) تحکیم دائمی و مستمر روح مقاومت اسلامی در کالبد جامعه و جهان اسلام، ساختن امت نمونه برای تمام بشریت، امت امتساز با مختصات مردم سالاری دینی و استقرار معنویت و حاکمیت ارزشها در جامعه.
د) پیشرفتهسازی روشهای بسیج در بکارگیری ظرفیتهای مردمی و تنوع بخشی در جذب آحاد جامعه خصوصاً جوانان و نخبگان در پیکرهی بسیج؛ راز موفقیت و غلبهی بسیج، نقش آفرینی مؤثر، به هنگام و فراگیر متناسب با هرم مخاطبین و در کشور است.
نقطهی آغاز اقدامات ما هویت بخشی به پنجاه و چهار هزار پایگاه بسیج در سراسر کشور از طریق تغییر ریل و احیای این سرپنجههای شریانی انقلاب اسلامی برای مقابله با جنگ نرم و انجام فعالیتهای جهادی، فرهنگی و اجتماعی و کشف و خلق مخاطبان میباشد تا به لوکوموتیوی قدرتمند و بروزرسانی شده برای کاروان عظیم جوانان، آحاد جامعه و نفوذ در دلهای تبدیل شود. پایگاه محوری و کاهش لایههای اتصال مردمی با جوانان برای نقش آفرینی سازماندهی شدهی مردمی در رأس اقدامات ما برای اعتلاء بسیج غیر نظامی قرار دارد...
والسلامعلیکمورحمةاللّهوبرکاته.
معظمله: و علیکمالسلام و رحمةاللّه.
منبع: فارس