جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد

جانشین پلیس راه راهور فراجا از اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور کرج ـ چالوس با هدف مدیریت بار ترافیک خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۴ - ۰۷ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 29
کد خبر: ۲۹۳۰۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ سیاوش محبی در این خصوص اعلام کرد: از ساعت ۱۸:۳۰ امروز، تردد تمام وسایل نقلیه از مرزن‌آباد به سمت تهران ممنوع خواهد شد.

به گفته سرهنگ محبی، پس از اعمال این ممنوعیت، مسیر از ساعت۲۰:۳۰ دقیقه امشب از محدوده پل زنگوله به سمت مرزن‌آباد (جنوب به شمال) به صورت یک‌طرفه اجرا می‌شود تا تخلیه بار ترافیک در محور تسهیل شود.

جانشین پلیس راه فراجا با تأکید بر لزوم همکاری رانندگان افزود: هدف از اعمال این محدودیت‌ها، افزایش ایمنی و جلوگیری از گره‌های ترافیکی در محور‌های شمالی کشور است. رانندگان پیش از سفر، از طریق سامانه‌های اطلاع‌رسانی، آخرین وضعیت راه‌ها را پیگیری کنند./ ایسنا 

کلمات کلیدی: ترافیک چالوس
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار