واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند

ماجرای انفجار دمشق چه بود؟

منابع محلی سوری از اصابت یک موشک به ساختمانی مسکونی در غرب دمشق خبر دادند که در جریان آن یک زن زخمی شده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۸ - ۲۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 15
کد خبر: ۲۹۴۳۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، منابع محلی در دمشق اعلام کردند یک موشک بر ساختمان سه‌طبقه‌ای در محله عین الکروم واقع در منطقه المزه ۸۶ در پایتخت سوریه سقوط کرده است.

این در حالی است که شبکه الاخباریه سوریه به نقل از یک منبع امنیتی وابسته به رژیم الجولانی اعلام کرد که این یک انفجار بوده که در آن افراد ناشناس به منزلی در منطقه المزه دمشق حمله کردند و یک زن زخمی شده است.

خبرگزاری رسمی سوریه سانا نیز به نقل از یک منبع نظامی وابسته به رژیم الجولانی اعلام کرد: حمله‌ای که برخی مناطق در دمشق را هدف قرار داد، با موشک‌هایی انجام شده که از یک سکوی متحرک شلیک شده است.

این منبع افزود که هویت طرف‌های پشت پرده این حمله تا این لحظه نامشخص است.

از سوی دیگر بر اساس گزارش خبرنگار الجزیره، منطقه هدف قرار گرفته شده در دمشق کاملاً غیرنظامی بوده و شامل ساختمان‌ها و مقرهای دیپلماتیک است.

به گفته وی، این حمله در زمانی صورت گرفت که وزارت کشور سوریه همچنان مشغول اجرای عملیات امنیتی در پایتخت است.

خبرنگار الجزیره همچنین گزارش داد: نیروهای امنیت داخلی سوریه پس از حمله، یک حلقه امنیتی گسترده در اطراف محل حادثه ایجاد کرده‌اند.

به گفته وی، دستگاه‌های امنیتی سوریه منطقه‌ای را که شاهد این حمله بوده، به طور کامل تحت محاصره و کنترل امنیتی قرار داده‌اند./مشرق

کلمات کلیدی: انفجار دمشق
ارسال نظر