نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

زمان فروش بلیت بازی‌های یورو ۲۰۲۰ اعلام شد

زمان مرحله جدید بلیت فروشی برای رقابت‌های یورو ۲۰۲۰ اعلام شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۸ - ۱۰ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 01
کد خبر: ۲۹۵۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ بلیت های ویژه مسابقات یورو ۲۰۲۰ قرار است از روز چهارشنبه (۴ دسامبر) برای طرفداران ۲۰ کشوری که تا کنون به مرحله گروهی راه یافته اند، به فروش برسد.

 

اولین مرحله فروش بلیت در اوایل سال انجام شد که در آن ۱۹.۳ میلیون درخواست برای ۱.۵ میلیون بلیط موجود، ثبت شد.

 

آخرین پنجره بلیت فروشی روز چهارشنبه از ساعت ۲ بعد از ظهر باز می‌شود و هواداران تا ۱۸ دسامبر برای خرید بلیت فرصت خواهند داشت.

 

چهار کشور هم از طریق بازی‌های پلی آف در ماه مارس به جمع صعودکنندگان خواهند پیوست، که هواداران این کشور‌ها می‌توانند بلیت های خود را بلافاصله پس از پایان آن بازی ها خریداری کنند.

 

برای این مسابقات است که برای اولین بار به جای یک یا دو کشور در ۱۲ شهر در سراسر اروپا برگزار می‌شود، در کل بیش از سه میلیون بلیت وجود خواهد داشت.

 

یوفا اعلام کرد که بیش از نیمی از بلیت بازی‌ها با ارزانترین قیمت در دسترس هواداران قرار خواهد گرفت و از ۳۰ یورو در باکو، بخارست و بوداپست و ۵۰ یورو در دیگر شهر‌های میزبان، یعنی لندن، مونیخ، رم، سن پترزبورگ، آمستردام، بیلبائو، گلاسکو، دوبلین و کپنهاگ، شروع می‌شود.

 

یک پنجره عمومی دیگر برای هواداران که هوادار تیم خاصی نیستند نیز وز چهارشنبه باز می‌شود.

 

این رویداد در سراسر اروپا برگزار می‌شود تا هواداران ۶۰ سالگی این مسابقات را جشن بگیرند.

 

هر دو بازی نیمه نهایی و فینال در ورزشگاه ومبلی لندن برگزار می‌شود.

 

قرعه کشی مرحله گروهی یورو ۲۰۲۰ روز شنبه برگزار شد که پرتغال، فرانسه قهرمان جهان و آلمان در گروه F در کنار هم در گروه مرگ قرار گرفتند.
یک برنده پلی آف به آن‌ها ملحق می‌شود.

 

ترکیه، ایتالیا، ولز و سوئیس در گروه A به مصاف هم می‌روند در حالی که گروه B شامل دانمارک، فنلاند، بلژیک و روسیه است.

تیم‌های هلند، اوکراین، اتریش و برنده یک بازی پلی آف در گروه C به مصاف هم می‌روند و انگلیس، کرواسی، جمهوری چک و یک برنده پلی آف در گروه D قرار دارند.

 

اسپانیا، سوئد، لهستان و یک برنده بازی پلی آف گروه E راتشکیل می‌دهند.

 

دو تیم برتر هر گروه و چهار تیم برتر سوم به جمع شانزده تیم برتر صعود می‌کنند.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر