سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود پیام تسلیت رهبری درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی پزشکیان: قرار نیست زیر چتر نامرد‌ها برویم/ از عزت‌مان با تهدید دیگران کوتاه نمی‌آییم معاون اجرایی رئیس‌جمهور: افزایش قیمت‌ها به دلیل عدم ثبات روانی است عارف: توسعه روابط با آفریقا سیاست ماست استاندار تهران: حضور اتباع خارجی و مهاجرت معکوس از تهران، چالش‌هایی مانند آلودگی هوا و بحران آب را ایجاد کرده فرمانده کل سپاه: هرگز در مقابل دشمن نترسیده‌ایم و محکم در مقابل آنان ایستاده‌ایم پزشکیان: ترامپ نمی‌تواند کاری کند، ما هستیم که تصمیم می‌گیریم توئیت عبری جدید اکانت رهبر معظم انقلاب پزشکیان: نخبگان بمانند و ایران را بسازند/ مهاجرت را رها کنید

صیانت از معاش صیادان جنوب دغدغه نیروی دریایی سپاه است

فرمانده نیروی دریایی سپاه، صیانت از معاش صیادان جنوب در مقطع کنونی و به ویژه پس از گران شدن سوخت لنج ها را دغدغه نیروی دریایی سپاه دانست و از همه نیروی دریایی از صیادان بومی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۸ - ۱۱ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 02
کد خبر: ۲۹۵۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ حمایت از صیادان بومی جنوبی و تلاش برای رونق گرفتن کسب و کار آنان مدت مدیدی است که در دستور کار نیروی دریایی سپاه پاسداران قرار گرفته است. شهریور ماه امسال بود که نیروی دریایی سپاه از توقیف هفت کشتی صید ترال خبر داده و در اطلاعیه ای آورده بود: ۷ فروند شناور صیادی ترال که ۲۴خدمه آن خارجی هستند، شامگاه سه شنبه به دلیل رعایت نکردن فاصله مجاز از ساحل برای صیادی و تخلف صید آبزیان، توسط شناورهای نیروی دریایی سپاه توقیف و به منظور ادامه روند رسیدگی به پرونده تخلف، تحویل مقامات قضایی شدند.»

 

پس از دستور فرمانده وقت کل سپاه در ابتدای سال، دریادار تنگسیری فرمانده نیروی دریایی نیز اعلام کرد که یگان های این نیرو با هرگونه اقدام غیرقانونی صیادی در آب‌های ایران مقابله خواهند کرد و این را هم گفت که در چارچوب هماهنگی با مراجع قانونی و ارائه مستندات لازم به مقامات قضایی، دستور توقیف برخی از این شناورها ازجمله چند شناور چینی را صادر کرده است.

 

فرمانده نیروی دریایی سپاه با بیان اینکه مافیایی پشت ماجرای صید ترال و کشتی‌های چینی وجود دارد، تصریح کرد «ما مستنداتی در اختیار داریم و اگر نیاز باشد آنها را رو خواهیم کرد ولی در حال حاضر نمی‌خواهیم به این مسئله ورود کنیم اما می‌گوییم صیاد هم حقوقی دارد که باید حقش را از دریا بگیرد.»

 

دریادار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه شب گذشته و در دیدار جمعی از صیادان و اعضای بسیج دریایی اقتدار و صلابت امروز ایران اسلامی را محصول همدلی و همراهی مردم در تمامی صحنه‌ها عنوان کرد و گفت: ملت ایران به ویژه مردم خونگرم و انقلابی خطه جنوب کشور و ساحل نشینان محجوب و پرتلاش همانگونه که در سال‌های دفاع مقدس برگ‌های زرینی از ایستادگی و پایمردی را به نام خود ثبت کردند امروز نیز میدان کار و تلاش برای پیشرفت و توسعه و آبادانی کشور را با جدیت دنبال می کنند.

 

دریادار تنگسیری اولویت برخورداری از منافع دریا را متعلق به بومیان منطقه عنوان و خاطرنشان کرد: بخش عمده ای از ساحل نشینان جنوب کشور درآمد خود را با سختی و مشقت زیاد از راه صید دریایی به دست می‌آورند و صیانت از معاش این مردم نجیب را همواره از دغدغه های خود می دانیم.

 

وی با تاکید بر اینکه به خطر افتادن منافع صیادان بومی دغدغه‌ای تکلیف آفرین است، گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همانگونه که در موضوع حفظ ذخایر آبزیان با برخورد و توقیف کشتی هایی که با صید غیرقانونی ترال فعالیت های صیادان منطقه را با مشکل مواجه کرده بودند، از منافع مردم دفاع کرد، در مقطع کنونی نیز که گرانی سوخت امرار معاش آنان را با سختی مواجه کرده است، با پایش مشکلات مردم رفع آن را از طریق ممکن و با کمک دستگاه‌های مسئول دنبال می کند.

 

فرمانده نیروی دریایی سپاه با اشاره به بروز مشکلاتی که جامعه صیادان اخیرا در پی افزایش قیمت سوخت با آن مواجه شده اند،گفت: از آنجا که تامین سوخت مورد نیاز شناورها و لنج های صیادی از دغدغه‌های مهم مردم منطقه می‌باشد، ضرورت دارد نهادها و سازمان‌های مسئول راهکار و شیوه مناسبی را برای رفع مشکلات و چالش‌های این مردم زحمتکش ارائه کنند تا تامین رزق و معیشت و زندگی جاری آنان با مشکل مواجه نشود.

ارسال نظر