سخنگوی ارشد نیرو‌های مسلح: رسانه‌های معاند در بانک اهداف نظامی ما جای می‌گیرند همسان سازی حقوق نیرو‌های شرکتی + تاریخ دقیق و جزئیات جدید از مبلغ و نحوه پرداخت ماجرای حمله زمینی به جزیره بوبیان در جنگ ۴۰ روزه؛ روایت سپاه از عقب نشینی مفتضحانه دشمن سرلشکر محسن رضایی: آمریکا در آینده منطقه جایگاهی نخواهد داشت در جلسه اخیر رئیس جمهور با رهبر معظم انقلاب چه گذشت؟ رادان: دشمن با معیشت و بنزین به دنبال آشوب در کشور است/ استفاده از ظرفیت بسیجیان در مأموریت‌های پلیس همسر شهید سید بشری خامنه‌ای: همسرم به معنای واقعی‌ام ابی‌های پدر بود/ با همسر شهیدم ۲۶ سال زندگی کردم/ ۱۱ سال آن را در جوار رهبر شهید بود سخنگوی سپاه: تهدید زیرساخت‌های ایران مساوی است با ضربات سنگین به گلوگاه‌های انرژی و منافع حیاتی آمریکا سرپرست وزارت دفاع: ما خود را برای تهدید‌های ۵۰ سال آینده آماده می‌کنیم / برخی بمب‌ها فقط برای استفاده علیه ایران ساخته شده بود هیأت دولت مخالفت خود با «طرح مقابله با نفوذ» را تصویب کرد محسن رضایی: کسانی که تصور می‌کردند با بازگشت پهلوی شرایط ایران بهتر می‌شود، بهتر از جولانی نصیبشان نمی‌شد/ با آمدن پهلوی ایران به ۵ قسمت تقسیم می‌شد تغییر ساعت کاری ادارات از ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ + جزییات  محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات

توضیحات قالیباف درباره دلیل اجرایی نشدن پرداخت کالابرگ الکترونیک

توضیحات قالیباف درباره دلیل اجرایی نشدن پرداخت کالابرگ الکترونیک نایب رئیس کمیسیون اصل نود از پرداخت نشدن کالابرگ الکترونیک انتقاد کرد که در پاسخ رئیس مجلس گفت: قرار بود سه دهک نخست در هفته اول آذر مشمول شوند. حالا دوستان ما در دولت می‌گویند در حال اجراست. وزیر رفاه و رییس سازمان برنامه و بودجه هم این موارد را مورد توجه قرار می دهند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۵ - ۱۲ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 03
کد خبر: ۲۹۵۹۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، حسینعلی حاجی‌دلیگانی نماینده شاهین شهر در مجلس در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) در تذکری گفت: ۲۰ آبان امسال، جلسه‌ای با حضور تیم اقتصادی دولت تشکیل شد. دولت در آن جلسه پذیرفت که موضوع کالابرگ تعیین تکلیف شود و رییس مجلس تأکید داشت که تا پایان آبان‌ماه کالابرگ الکترونیکی به مردم ارائه شود اما هنوز این وعده عملیاتی نشده است.

وی با اشاره به اقلام ده‌گانه مشمول کالابرگ ادامه داد: کالاهایی که در فهرست کالابرگ آمده، همان‌هایی است که مرکز آمار نرخ تورم نقطه‌به‌نقطه آبان ۱۴۰۴ را برایشان ۴۹.۴ درصد اعلام کرده و تورم خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها را نیز ۶۶.۲ درصد گزارش داده است. در چنین شرایطی، اجرا نشدن کالابرگ واقعاً قابل قبول نیست.

نماینده شاهین شهر در مجلس با انتقاد از کمبود برخی کالاهای ضروری گفت: در حال حاضر  برنج یا بعضی اقلام اساسی در فروشگاه‌ها پیدا نمی‌شود. درآمدهای مردم به خصوص بازنشستگان ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومانی است و مردم در سختی کامل زندگی می‌کنند. چرا کالابرگ عملیاتی نمی‌شود؟

محمد باقر قالیباف رئیس مجلس در واکنش به اظهارات این نماینده مجلس با اشاره به پشتوانه قانونی در این بخش تأکید کرد: این موضوع در قانون بودجه ۱۴۰۴ و بند «چ» تبصره ۵، و همچنین ماده ۳۱ برنامه توسعه و در جدول ۵ نیز پیش‌بینی شده است. از سویی دیگر دستور رئیس‌جمهور هم وجود دارد و وزارت رفاه و سازمان برنامه‌وبودجه مسئول مستقیم اجرای آن هستند.

وی ادامه داد: قرار بود سه دهک نخست در هفته اول آذر مشمول شوند. حالا دوستان ما در دولت می‌گویند در حال اجرا است. وزیر رفاه و رییس سازمان برنامه و بودجه هم این موارد را مورد توجه قرار می دهند.

رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: دیروز هم گفتم که آقای رئیس‌جمهور دستور داده‌اند تأمین اعتبار از محل درآمدهای  دیگری مانند خودرو یا بنزین نیز با اولویت اجرای کالابرگ انجام شود. سخنگوی دولت هم اعلام کرده که حتماً این کار انجام خواهد شد. اما مردم منتظرند و انتظار دارند وعده‌ها عملی شود./ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار