توضیحات قالیباف درباره اجرایی نشدن پرداخت کالابرگ الکترونیک هشدار جدی در مجلس: کاهش ۲۰۰ درصدی قدرت خرید مردم در ۵ سال وزیر کشور: مشترکانی که الگوی مصرف را رعایت نکنند با قطعی مواجه می‌شوند وزیر اطلاعات در کمیسیون امور داخلی؛ بررسی اقدامات اطلاعاتی و امنیتی بعد از جنگ ۱۲ روزه حمایت ۱۲۰۰ نفری علما و ریش سفیدان شیعه و سنی سیستان و بلوچستان از سپاه علم الهدی: دولت به تنهایی مسئول حل همه مشکلات نیست معتمدیان: پایتخت نباید با شیوه‌های سنتی اداره شود تسلیت رهبر انقلاب به سقاب اصفهانی پیگیری وضعیت سلامت رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب کاظم صدیقی: فرزند فاضل من در حال سجده سحری و در برابر تهاجم بی امان رسانه‌ای جان مظلوم و محنت کشیده خود را به جان آفرین تسلیم نمود پزشکیان: دولت فرمایشات رهبری را پشتوانه‌ای محکم برای خود می‌داند اطلاعیه مهم سپاه پاسداران در خصوص عملیات تست سامانه‌های پدافندی در ماهشهر  ستاد کل نیرو‌های مسلح: اقدام دولت استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و رژیم صهیونی است شلیک موشک‌های بالستیک سپاه به سمت مناطقی از کردستان عراق تکذیب شد پزشکیان: در ترویج زیست عفیفانه اقداماتی انجام نشود که به سرمایه اجتماعی کشور آسیب بزند

توضیحات قالیباف درباره اجرایی نشدن پرداخت کالابرگ الکترونیک

نایب رئیس کمیسیون اصل نود از پرداخت نشدن کالابرگ الکترونیک انتقاد کرد که در پاسخ رئیس مجلس گفت: قرار بود سه دهک نخست در هفته اول آذر مشمول شوند. حالا دوستان ما در دولت می‌گویند در حال اجراست. وزیر رفاه و رییس سازمان برنامه و بودجه هم این موارد را مورد توجه قرار می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۵ - ۱۲ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 03
کد خبر: ۲۹۵۹۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، نایب رئیس کمیسیون اصل نود از پرداخت نشدن کالابرگ الکترونیک انتقاد کرد که در پاسخ رئیس مجلس گفت: قرار بود سه دهک نخست در هفته اول آذر مشمول شوند. حالا دوستان ما در دولت می‌گویند در حال اجراست. وزیر رفاه و رییس سازمان برنامه و بودجه هم این موارد را مورد توجه قرار می‌دهند.

حسینعلی حاجی‌دلیگانی نماینده شاهین شهر در مجلس در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) در تذکری گفت: ۲۰ آبان امسال، جلسه‌ای با حضور تیم اقتصادی دولت تشکیل شد. دولت در آن جلسه پذیرفت که موضوع کالابرگ تعیین تکلیف شود و رییس مجلس تأکید داشت که تا پایان آبان‌ماه کالابرگ الکترونیکی به مردم ارائه شود، اما هنوز این وعده عملیاتی نشده است.

وی با اشاره به اقلام ده‌گانه مشمول کالابرگ ادامه داد: کالا‌هایی که در فهرست کالابرگ آمده، همان‌هایی است که مرکز آمار نرخ تورم نقطه‌به‌نقطه آبان ۱۴۰۴ را برایشان ۴۹.۴ درصد اعلام کرده و تورم خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها را نیز ۶۶.۲ درصد گزارش داده است. در چنین شرایطی، اجرا نشدن کالابرگ واقعاً قابل قبول نیست.

نماینده شاهین شهر در مجلس با انتقاد از کمبود برخی کالا‌های ضروری گفت: در حال حاضر برنج یا بعضی اقلام اساسی در فروشگاه‌ها پیدا نمی‌شود. درآمد‌های مردم به خصوص بازنشستگان ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومانی است و مردم در سختی کامل زندگی می‌کنند. چرا کالابرگ عملیاتی نمی‌شود؟

محمد باقر قالیباف رئیس مجلس در واکنش به اظهارات این نماینده مجلس با اشاره به پشتوانه قانونی در این بخش تأکید کرد: این موضوع در قانون بودجه ۱۴۰۴ و بند «چ» تبصره ۵، و همچنین ماده ۳۱ برنامه توسعه و در جدول ۵ نیز پیش‌بینی شده است. از سویی دیگر دستور رئیس‌جمهور هم وجود دارد و وزارت رفاه و سازمان برنامه‌وبودجه مسئول مستقیم اجرای آن هستند.

وی ادامه داد: قرار بود سه دهک نخست در هفته اول آذر مشمول شوند. حالا دوستان ما در دولت می‌گویند در حال اجرا است. وزیر رفاه و رییس سازمان برنامه و بودجه هم این موارد را مورد توجه قرار می‌دهند.

رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: دیروز هم گفتم که آقای رئیس‌جمهور دستور داده‌اند تأمین اعتبار از محل درآمد‌های دیگری مانند خودرو یا بنزین نیز با اولویت اجرای کالابرگ انجام شود. سخنگوی دولت هم اعلام کرده که حتماً این کار انجام خواهد شد. اما مردم منتظرند و انتظار دارند وعده‌ها عملی شود./ ایسنا 

کلمات کلیدی: کالابرگ قالیباف
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار