ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

اقدام تازه ترامپ در پرونده غزه: کمیته اداره منطقه معرفی می‌شود

اقدام تازه ترامپ در پرونده غزه: کمیته اداره منطقه معرفی می‌شود منابع آگاه به یک رسانه عبری زبان خبر دادند، دونالد ترامپ قرار است طی دو هفته آینده اعضای کمیته اداره نوار غزه را معرفی کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۶ - ۱۲ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 03
کد خبر: ۲۹۵۹۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه عبری زبان هاآرتص در گزارشی که امروز چهارشنبه منتشر شد، نوشت، مطلع شده است که مسئولینی در مرکز هماهنگی آمریکا در کریات گات (ستاد فرماندهی اداره نوار غزه) به دیپلمات‌های خارجی خبر دادند، ایالات متحده قصد دارد، اعضای کمیته‌ای که به طور موقت نوار غزه را اداره خواهند کرد را معرفی خواهد نمود.

واشنگتن همچنین قصد دارد اعضای شورای صلح را که بر روند این کمیته و مراحل اجرای طرح ترامپ نظارت دارد نیز اعلام کند.

به گفته این منابع، این اقدام طی دو هفته آینده و حداکثر تا ۱۵ دسامبر جاری انجام خواهد شد.

این گام در چارچوب اجرای فاز دوم از طرح دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا برای آینده نوار غزه خواهد بود.

کمیته اداره نوار غزه متشکل از فلسطینیان تکنو کرات و از اهالی نوار غزه خواهد بود و قرار است مسئولیت اداره مسایل روزمره منطقه را به عهده بگیرد، ماموریت این کمیته تا زمان تکمل اصلاحات در تشکیلات خودگردان ادامه خواهد یافت.

به نوشته این رسانه عبری زبان، دولت آمریکا اعلام کرده است تا زمانی که تشکیلات خودگردان حقوق خانواده اسرای فلسطینی را می‌پردازد و متون درسی را در چارچوب خواسته‌های (اسرائیل) تغییر نداده و انتخاباتی برگزاری نکند، حق اداره نوار غزه را نخواهد داشت.

به گفته این منابع، شورای صلح به صورت سلسله مراتبی ساختار شکل خواهد یافت: در سطح بالا، نمایندگانی از کشور‌های مختلف در آن حضور خواهند داشت و همانطور که خود رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد، توسط شخص ترامپ رهبری خواهند شد.

همچنین انتظار می‌رود محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان، یکی از این نمایندگان باشد.

در مرحله بعد، نوبت به سطح اداری می‌رسد. پیش از این نام تونی بلر به عنوان یکی از رهبران احتمالی شورا مطرح شده بود، اما اکنون مشخص نیست که آیا او در آن شرکت خواهد کرد یا خیر؟

در سطح اجرایی پایین‌تر، انتظار می‌رود کمیته تکنوکرات‌های فلسطینی فعالیت کند. همچنین انتظار می‌رود مرکز آمریکایی در این ترتیبات نقش قابل توجهی ایفا کند و به هماهنگی کمک‌های بشردوستانه ادامه دهد./ تسنیم 

کلمات کلیدی: بن سلمان غزه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار