سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟

پیام ایران به بن علوی چه بود؟

پیام ایران به بن علوی چه بود؟ یوسف بن علوی وزیر خارجه عمان که برای سومین بار در خلال ماه های اخیر به تهران سفر نموده با وزیر امور خارجه کشورمان و دبیر شورای عالی امنیت دیدار و گفتگو نمود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۵ - ۱۱ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 02
کد خبر: ۲۹۶۱۰
تعداد نظرات: ۲ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ یوسف بن علوی وزیر خارجه عمان که برای سومین بار در خلال ماه های اخیر به تهران سفر نموده با وزیر امور خارجه کشورمان و دبیر شورای عالی امنیت دیدار و گفتگو نمود.

 

حضور بن علوی و مقامات عمانی و نقش میانجیگیری عمان، همواره یادآور گفتگوهای میان تهران و قدرت های منطقه ای و بین المللی در خلال سالیان اخیر بوده است. دریابان علی شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی در دیدار یوسف بن علوی وزیر خارجه عمان با وی، با اشاره به تلاش ناکام امریکا برای ایجاد ائتلاف بین المللی به بهانه برقراری امنیت در خلیج فارس گفت: تنها ائتلاف هائی در منطقه راه گشا، امنیت ساز و پایدار می ماند که بیگانگان در آن نفوذ و دخالتی نداشته باشند.

 

وی گفت: کشوری که به هیچ یک از تعهدات خود نه در ارتباط با ایران و نه در مراوده با سایر کشورها پایبند نیست نمی تواند قابل اعتماد باشد.

 

شمخانی خاطر نشان کرد: کشورهایی که بیشترین سهم را در ایجاد تنش و نا امنی در منطقه داشته اند و با به راه اندازی جنگ های متعدد و گسترش تروریسم، منطقه را به آشوب و نابودی کشاندند؛ هرگز به دنبال ثبات و امنیت خلیج فارس نبوده و صرفا تامین منافع خود و غارت منطقه را دنبال می کنند.

 

عربستان بیش از این امنیت منطقه را به خطر نیندازد

دبیر شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه ادامه جنگ در یمن یکی دیگر از نشانه های رویکرد جنگ طلبانه و امنیت سوز قدرت های سلطه گر و عوامل منطقه ای آنان است، تصریح کرد: ادامه این نسل کشی جز در خدمت منافع دشمنان صلح و امنیت منطقه همچون آمریکا و اسراییل نیست و عربستان باید با تسلیم در برابر خواست مردم مقاوم یمن بیش از این ثبات و امنیت منطقه را به خطر نیندازد.

 

در این دیدار وزیر خارجه عمان با ابراز خرسندی نسبت به رایزنی مستمر دو کشور در موضوعات منطقه ای و بین المللی اظهار داشت: تنش در منطقه به نفع هیچیک از کشورهای حوزه خلیج فارس نبوده و باید از توسعه آن به هر نحو جلوگیری شود.

 

بن علوی مواضع اصولی تهران و مسقط در مسائل منطقه ای و بین المللی را بسیار نزدیک و همگرا عنوان کرد و اظهار داشت: روابط گرم و صمیمی دو کشور در ابعاد سیاسی، اقتصادی و بازرگانی می تواند با برداشتن گامهای جدید جهش قابل توجهی داشته باشد.

 

وزیر امور خارجه سلطنت عمان، دستیابی به امنیت پایدار در منطقه را نیازمند توافق و تفاهم مجموعه کشورهای منطقه و رفع سوء تفاهم های موجود عنوان کرد و اظهارداشت: عمان همواره آمادگی دارد از مجموعه ظرفیت های خود برای رفع تنش های موجود و ایجاد زمینه گفتگوی سازنده میان کشورهای منطقه بهره بگیرد.

 

ظریف: ایران از هر ابتکاری برای کاهش تنش در منطقه استقبال می‌کند

محمد جواد ظریف امروز دوشنبه  در دیدار «یوسف بن علوی» وزیر خارجه عمان با اشاره به نقش خوب و سازنده کشور همسایه عمان، روابط دو کشور را جامع و بسیار خوب توصیف کرد و از گسترش و تعمیق هر چه بیشتر این روابط در همه زمینه‌ها استقبال کرد.

 

ظریف با تاکید بر لزوم کاهش تنش‌ها در منطقه به ویژه در یمن افزود: جمهوری اسلامی ایران از هر حرکت و ابتکاری که با حسن‌نیت در راستای کاهش تنش‌ها در منطقه انجام شود،  استقبال و به آن کمک خواهد کرد.رییس دستگاه دیپلماسی اراده ایران برای گفت وگو با همه کشورهای منطقه را جدی خواند و افزود: پویش صلح هرمز در همین راستا ارائه شد.

 

 بن علوی: برگزاری یک کنفرانس جامع با حضور همه کشورهای ذینفع مفید است

 

یوسف بن علوی وزیر امور خارجه عمان نیز در این دیدار شرایط منطقه ای را نیازمند گفت وگو و تفاهم هر چه بیشتر دانست و افزود: در این زمینه برگزاری یک کنفرانس جامع و فراگیر با حضور همه کشورهای ذینفع می‌تواند مفید باشد.

 

در این دیدار در خصوص طیف گسترده ای از موضوعات دو جانبه، مسائل منطقه ای و بین المللی گفت وگو و تبادل نظر شد.

 

همکاری های سیاسی، اقتصادی، علمی و فناوری میان دو کشور در سطوح دو جانبه و چند جانبه از جمله موضوعات مورد گفت وگو بود.

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار: ۱
نصرت لطفی پوررودکلی
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۵۳ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۱
0
0
یکی از فرزندان من از یارانه معیشتی ثبت نشده
نصرت لطفی پوررودکلی
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۱۲ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۱
0
0
یکی از فرزندان به نام صوفیا لطفی پور رودکلی به شماره ملی
0960917306 تاریخ تولد1388 تنظیم شناسنامه 93/10/03 بوده است لطفا برای ثبت یارانه معیشتی راهنمایی بفرمایید
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار