سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی دانشگاه آزاد ۱۴۰۵ امروز ۲۴ مهر اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز؛ از HUDA BEAUTY تا MAC هشدار زرد هواشناسی در ۱۰ استان؛ رگبار باران و باد شدید در راه است پیش‌بینی بارش‌های پاییزی در تهران تا ۱۷ آبان / باران و طوفان در راه تهران / احتمال برف پاییزی

خبر مهم برای دکتری‌ها؛ جایگزین‌های آزمون جامع اعلام شد

خبر مهم برای دکتری‌ها؛ جایگزین‌های آزمون جامع اعلام شد وزیر علوم، تحقیقات و فناری با تاکید براینکه آزمون جامع دکتری به طور کامل حذف نمی‌شود، گفت: جایگزین‌هایی برای آن پیش‌بینی شده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۰ - ۱۹ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 10
کد خبر: ۲۹۶۵۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  حسین سیمایی ظهر امروز در حاشیه افتتاح پنل‌های خورشیدی دانشگاه تربیت مدرس با بیان اینکه بازنگری در نظام آموزشی کشور با اشاره به دغدغه دانشجویان درباره تأثیر تغییرات نظام آموزشی بر استقبال از کنکور گفت: مطالعات تطبیقی در این زمینه انجام شده و مدل‌های جدیدی در حال بررسی است که جزئیات آن در جلسات تخصصی اعلام خواهد شد.

وزیر علوم همچنین از بهره‌برداری نیروگاه خورشیدی ۸۰۰ کیلوواتی در دانشگاه تربیت مدرس خبر داد و اظهار کرد: استفاده از انرژی خورشیدی موجب کاهش مصرف آب، کاهش انتشار دی‌اکسیدکربن و حذف سوخت‌های فسیلی می‌شود و علاوه بر کمک به محیط زیست، بخشی از ناترازی برق کشور را جبران می‌کند.

سیمایی تاکید کرد: وزارت علوم آمادگی نصب ۱۰۰۰ مگاوات پنل خورشیدی را به وزارت نیرو اعلام کرده و بیش از هزار نقطه در دانشگاه‌های کشور برای اجرای این طرح معرفی شده است.

وزیر علوم ادامه داد: وزارت علوم ۲۰ درصد هزینه نصب نیروگاه‌های خورشیدی را تقبل می‌کند و دولت ۸۰ درصد باقی‌مانده را پرداخت خواهد کرد. زمین و فضای دانشگاه‌ها مهم‌ترین سرمایه برای اجرای این طرح است.

به گفته وی، تا پایان امسال حدود ۱۰۰۰ واحد خوابگاه متأهلی تحویل داده می‌شود که تاکنون حدود ۵۰۰ واحد آماده تحویل است و تا پایان سال این رقم تکمیل خواهد شد.

وی در خصوص حذف آزمون جامع دانشجویان تحصیلات تکمیلی توضیح داد: آزمون جامع به طور کامل حذف نمی‌شود، اما جایگزین‌هایی برای آن پیش‌بینی شده است؛ از جمله دانشجویانی که معدل بالای ۱۸ دارند یا دارای مقالات علمی معتبر یا اختراعات ثبت شده هستند، می‌توانند از مسیرهای جایگزین استفاده کنند. این تصمیم شامل ورودی‌های جدید و قدیم خواهد شد./ایسنا

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار