پیش‌بینی بازار ارز، طلا، مسکن و بورس با توافق ایران و آمریکا/ سطح تغییر قیمت‌ها چقدر خواهد بود؟ قیمت دینار عراق امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ خبر مهم برای دارندگان دلار | بانک مرکزی از یک تضمین خاص ارزی رونمایی کرد قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / سکه امامی صعودی شد موجودی سد‌های تهران/ این سد در استان تهران بیشترین آب را دارد قیمت طلا امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / طلای ۱۸ عیار به کانال ۱۶ میلیون تومان بازگشت قیمت دلار امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / دلار به کانال ۱۶۱ هزار تومان بازگشت خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد

بانک مرکزی: رؤسای شعب مشکوک به پولشویی عزل می‌شوند / مسدودسازی حساب‌های ریالی مشکوک به اخلال در بازار ارز و طلا

بانک مرکزی: رؤسای شعب مشکوک به پولشویی عزل می‌شوند / مسدودسازی حساب‌های ریالی مشکوک به اخلال در بازار ارز و طلا سخنگوی بانک مرکزی گفت: ۱۲ تیم بازرسی تشکیل شده است تا به شعب مشکوک به پولشویی و ایجاد اختلال در بازار ارز و طلا رسیدگی کنند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۶ - ۲۴ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 15
کد خبر: ۲۹۶۹۳۷

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، محمد شیریجیان، معاون سیاست‌گذاری پولی بانک مرکزی، با اشاره به سیاست‌های جدید ارزی این بانک اظهار داشت: به تمامی ثبت‌سفارش‌های زیر ۱۰۰ هزار دلار در مرکز مبادله ارز ایران و در تالار دوم، به‌صورت کامل از سوی بانک مرکزی ارز تخصیص داده می‌شود.

وی افزود: این اقدام به تسهیل فرآیند تأمین ارز در مرکز مبادله ارز ایران کمک کرده و نقش مؤثری در مدیریت صف متقاضیان خواهد داشت.

معاون سیاست‌گذاری پولی بانک مرکزی همچنین با اشاره به آخرین آمار تأمین ارز کشور گفت: تاکنون بیش از ۴۱.۷ میلیارد دلار ارز برای صنایع، حوزه کالا‌های اساسی، دارو و خدمات تأمین شده است.

شیریجیان در ادامه از تشدید اقدامات نظارتی بانک مرکزی خبر داد و تصریح کرد: در راستای تقویت اقدامات نظارتی، ۱۲ تیم بازرسی تشکیل شده است که مسئولیت رسیدگی به شعب مشکوک به انجام تراکنش‌های پولشویی و ایجاد اختلال در بازار ارز و طلا را برعهده دارند.

وی ادامه داد: روز گذشته این تیم‌ها به ۲۰ شعبه بانکی مراجعه کرده‌اند که در پی آن پرونده‌های انتظامی تشکیل شده و این پرونده‌ها قطعاً منجر به عزل رؤسای شعب و مدیران بانکی ناظر بر عملکرد آنها خواهد شد.

معاون سیاست‌گذاری پولی بانک مرکزی تأکید کرد: این فرآیند نظارتی به‌صورت مستمر و تا اطلاع ثانوی ادامه خواهد داشت و برای امروز نیز بازرسی و رسیدگی به ۲۰ شعبه دیگر پیش‌بینی شده است./ فارس 

کلمات کلیدی: دلار ارز بانک
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار