قیمت دلار، یورو امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو ۲۹۷ هزار تومان قیمت خورد قیمت طلا امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۵۱۶ هزار تومان گران شد زمان افزایش مبلغ کالابرگ اعلام شد | جزییات شارژ ۵۰۰ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ نحوه فعالسازی خرید اعتباری بازنشستگان / جزییات طرح تامین رفاه بازنشستگان صعود قیمت‌ها در بازار ارز و طلا | رشد ۱۹۷۰ تومانی قیمت دلار | طلا از سقف ۲۶ میلیون و ۴۶۷ هزار تومان برگشت پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ قیمت طلا امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۱۱۳ میلیون تومان شد افزایش مبلغ کالابرگ از مهر ۱۴۰۵؛ فرصت جدید ثبت خوداظهاری در آبان آغاز ثبت نام پیش‌فروش بدون قرعه‌کشی سهند S سایپا از ۲۷ مهر ۱۴۰۵+ جزییات و شرایط واریز حقوق بازنشستگان مهر ۱۴۰۵ از ۲۸ مهر / خبر جدید درباره معوقه اردیبهشت بازنشستگان جزئیات جدیدترین حراج شمش طلا سه‌شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام و خرید سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟ آخرین خبر از زمان پرداخت و مبلغ سود ۱۴۰۵

اکثر کارگران ساختمانی کمک معیشتی نگرفته‌اند

اکثر کارگران ساختمانی کمک معیشتی نگرفته‌اند نایب رئیس کانون انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی گفت: بسیاری از کارگران ساختمانی که جزو اقشار محروم و شدیدا آسیب پذیر هستند کمک معیشتی دریافت نکرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۱ - ۱۳ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 04
کد خبر: ۲۹۷۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ هادی ساداتی درباره مشمول نشدن بسیاری از کارگران از دریافت بسته معیشتی گفت: متاسفانه بیش از ۹۰ درصد مراجعان ما اعلام می‌کنند که کمک معیشتی به آنها تعلق نگرفته است؛ در حالی که جامعه کارگری و کارگران ساختمانی جزو محروم‌ترین طبقات و اقشار ضعیف و به شدت آسیب پذیر هستند.

 

وی گفت: اعتقادی به کارساز بودن این بسته معیشتی با توجه به وضعیت تورمی که اکنون به وجود آمده ندارم و بعید می‌دانم تاثیری بر زندگی کارگران ساختمانی بگذارد ولی سوال ما این است که ۱۷ میلیون خانواده‌ای که این کمک به آنها داده شده چه کسانی هستند؟

 

این مقام مسئول کارگری گفت: حدس ما این است اقشار تحت پوشش سازمان بهزیستی و کمیته امداد کمک معیشتی دریافت کرده‌اند و درصد پرداخت به گروههای دیگر از جمله کارگران بسیار اندک بوده است.

 

کد ملی ۱.۲ میلیون کارگر ساختمانی در اختیار سازمان تامین اجتماعی

نایب رئیس کانون انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی درباره ثبت کد ملی کارگران در کد دستوری و سامانه اعلام شده نیز گفت: بیشتر کارگران کد دستوری را وارد کرده‌اند ولی هنوز جوابی نگرفته‌اند. البته به یک عده پیامی ارسال شده مبنی بر اینکه دسترسی به حسابهای شخصی از طرف دولت داده شود ولی بعید می‌دانم که کارگران ساختمانی بیش از یکی دو حساب داشته باشند ولی دسترسی به حسابهایشان آسان و وضعیتشان هم مشخص است، چون سازمان تامین اجتماعی قریب به یک میلیون و ۲۰۰ هزار کد ملی در اختیار دارد و می‌تواند اطلاعات مربوطه را در سامانه هدفمندی یارانه‌ها بررسی کند.

 

ساداتی همچنین درباره معیارهای مشمول شدن افراد در بسته معیشتی دولت گفت: در مورد داشتن ملک میلیاردی عموما در شهرستانها با این مساله مواجه هستیم و به عناوین مختلف با آن دست به گریبانیم. بسیاری از کارگران مایملک پدری دارند یا زمین و ملکی قبلا خریداری کرده‌اند که اکنون قیمتش بالا رفته است ولی این ملاک نمی‌شود که بگوییم وضعیت طرف عالی است. آنچه در سامانه کارگران ساختمانی تعریف شده معاملات آنچنانی است که رقم‌های بالای معاملات نشان می‌دهد فرد کارگر ساختمانی نیست و انبوه ساز است و ساخت و ساز می کند.

 

به گفته وی فردی که سالهای سال کار کرده و ماشینی خریده که یک شبه قیمتش سه برابر شده مقصر نیست و نمی‌توانیم تورم و نوسانات اقتصادی را گریبانگیر مردم کنیم.

 

نایب رئیس کانون انجمن‌های صنفی کارگران با اشاره به سامانه بیمه کارگران ساختمانی اظهار کرد: همه کارگران بیمه شده سال ۱۳۸۹ تا امروز در این سامانه ثبت نام کردند و اطلاعاتشان موجود است؛ بنابر این با توجه به سامانه‌ای که وزارت کار از قبل تعریف کرده، اطلاعات کارگران ساختمانی به طور شفاف و شناسنامه‌دار مشخص است و به راحتی می‌توان وضعیت کارگران ساخمانی از نظر معیشتی، کاری و درآمدی را رصد کرد؛ لذا اینکه کارگران ساختمانی کمک معیشتی نگرفته‌اند جای شک و تعجب دارد.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار