ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس

بازداشت عضو ارشد داعش در الحویجه

بازداشت عضو ارشد داعش در الحویجه مقامات امنیتی عراق از بازداشت فردی به نام ابوخلدون، فرمانده شبه نظامیان داعش در استان صلاح الدین که گفته می شود معاونت البغدادی را نیز در کارنامه دارد، خبر داده اند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۵ - ۱۳ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 04
کد خبر: ۲۹۷۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ در حالی که جنگ و نبرد جدیدی میان نیروهای حشدالشعبی و تروریست های تکفیری در خلال روزهای اخیر در دیالی عراق آغاز شده، مقامات امنیتی عراق از بازداشت فردی به نام ابوخلدون، فرمانده شبه نظامیان داعش در استان صلاح الدین که گفته می شود معاونت البغدادی را نیز در کارنامه دارد، خبر داده اند.

 

یک منبع امنیتی عراق روز سه‌شنبه در این باره به خبرگزاری «بغداد الیوم» گفت: «نیرو‌های پلیس الحویجه موفق شدند "حامد شاکر سبع البدری" ملقب به "ابو خلدون" را بازداشت کنند.»

 

وی تاکید کرد که «ابوخلدون از مهمترین فرماندهانی بود که پرونده‌های اطلاعاتی گروه تروریستی داعش را مدیریت می‌کرد».

 

نشریه «نیوزویک» ماه گذشته به نقل از یک مقام نظامی آمریکایی از خبر داد که ابوبکر البغدادی سرکرده گروه تروریستی-تکفیری در عملیاتی ویژه در استان «ادلب» سوریه کشته شد و مقمات آمریکایی نیز صحت آن را تایید کردند.

 

داعش در پی کشته شدن ابوبکر البغدادی سرکرده خود اعلام کرد که ابو ابراهیم الهاشمی القریشی را به جای وی برگزیده است.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار