قرارگاه قدس سپاه پاسداران: دو تیم تروریستی در سراوان و ایرانشهر دستگیر شدند/ تروریست‌ها قصد اجرای عملیات در ایرانشهر و سراوان را داشتند عملیات انفجار کنترل‌شده در قصرشیرین رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: هیچ شناور متخلفی در تنگه هرمز امنیت ندارد/ تنگه کاملاً بسته است رهبر انقلاب: کلید هرچه قوی‌تر شدن ایران مرزشکنی علمی نخبگان است رهبر معظم انقلاب: شیطان را تحقیر کنید + فیلم ملیکا عزیزی کیست؟ انتصاب جدید در نیروی زمینی سپاه پاسداران/ سردار عبدالرسول نعمتی کیست؟ استانداری خوزستان: خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده جنگ اخیر در اهواز؛ صدای انفجار جای نگرانی ندارد رهبر انقلاب در دیدار با محسنی اژه‌ای: مبارزه قاطع با فساد و استیفای حقوق و خسارات ناشی از جنایات آمریکایی ـ صهیونیستی با جدیت دنبال شود انفجار مهمات عمل‌نکرده در بازار ضایعات نسیم‌شهر/ برخورد ترکش گلوله به دیوار یک مدرسه + عکس افشاگران پنتاگون آماده برملا کردن رسوایی‌های وزیر جنگ ترامپ سردار عظمایی: آمریکایی‌ها 700 کیلومتر از تنگه هرمز فاصله گرفته‌اند پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت

احمدی‌سنگر: لایحه بودجه نیازمند بازنگری جدی است، ادامه نوسانات بازار قابل قبول نیست

احمدی‌سنگر: لایحه بودجه نیازمند بازنگری جدی است، ادامه نوسانات بازار قابل قبول نیست احمدی‌سنگر نماینده مردم رشت گفت: کنترل بازار، مدیریت نوسانات قیمت طلا و حفظ ارزش پول ملی از وظایف اساسی دولت است و ادامه نوسانات بازار قابل قبول نیست و لایحه ارائه‌شده نیازمند تجدیدنظر جدی است تا منجر به نارضایتی عمومی نشود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۶ - ۰۷ دی ۱۴۰۴ - 2025 December 28
کد خبر: ۲۹۸۰۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، محمدرضا احمدی‌سنگر نماینده مردم رشت، در جلسه علنی امروز مجلس با انتقاد از مفاد لایحه بودجه در تذکری گفت: در بودجه سال آینده پیش‌بینی شده که درآمدهای مالیاتی 42 درصد افزایش یابد این در حالی است که بنا بر اعلام دولت، نرخ تورم بیش از 50 درصد است و با وجود تورم بالا و نبود رونق اقتصادی، وارد کردن فشار مضاعف به مردم برای جبران کسری بودجه قابل قبول نیست.

وی افزود: انتظار این است که دولت اصلاح را از خود آغاز کند و از هزینه‌های جاری از جمله مأموریت‌ها، حق مأموریت‌ها و مخارج غیرضروری بکاهد. وجود ساختمان‌های اداری پرهزینه و تغییرات گسترده دکوراسیون توسط برخی مدیران، هزینه‌های کلانی را به دولت تحمیل می‌کند و باید از همین بخش‌ها صرفه‌جویی آغاز شود.

نماینده رشت تأکید کرد: هم مجلس و هم دولت باید در مسیر کاهش فشار بر مردم حرکت کنند، به‌ویژه در حوزه حقوق و دستمزد. فرهنگیان، بازنشستگان، کارکنان دولت و نیروهای مسلح، چه شاغل و چه بازنشسته، با مشکلات معیشتی مواجه‌اند. افزایش 20 درصدی حقوق‌ها در بودجه سال جاری، تأثیر ملموسی برای حقوق‌بگیران با دریافتی پایین ندارد و عمدتاً به نفع حقوق‌های بالاتر تمام می‌شود.

احمدی‌سنگر ادامه داد: کنترل تورم باید در اولویت قرار گیرد و در تنظیم بودجه لازم است به نهاده‌های دامی و قیمت کالاهای اساسی مانند گوشت و مرغ توجه شود. بودجه باید با عقلانیت، خردمندی و آرامش تدوین شود تا معیشت مردم، اقتصاد کشور و توان دفاعی به‌طور هم‌زمان تأمین شود.

نماینده مردم رشت در مجلس یادآور شد: کنترل بازار، مدیریت نوسانات قیمت طلا و حفظ ارزش پول ملی از وظایف اساسی دولت است و ادامه نوسانات بازار قابل قبول نیست و لایحه ارائه‌شده نیازمند تجدیدنظر جدی است تا منجر به نارضایتی عمومی نشود./تسنیم

کلمات کلیدی: مجلس
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار