تعلیق موقت فعالیت فرودگاه بین‌المللی ملک خالد در ریاض پس از حمله لغو پرواز‌های ترکیه، قطر و کویت به فرودگاه ریاض ترامپ: وقت رئیس‌جمهور جدیدی برای اوکراین رسیده است هشدار امنیتی آمریکا و انگلیس به شهروندان خود در ریاض واکنش کاظم جلالی به دیدار روسای جمهور ایران و روسیه بقائی: فرانسوی‌ها صلح را برای همه نمی‌خواهند ارتش یمن:شکست مجدد سعودی در باب‌المندب/ دهها مزدور به هلاکت رسیدند اعتراف ترامپ به خسارات سیاسی جنگ با ایران وقوع حادثه دریایی در نزدیکی سواحل امارات طوفان‌الاقصی؛ لحظه‌ای که جغرافیای قدرت در غرب آسیا شکست پنهان‌کاری پنتاگون درباره خسارات جنگ با ایران اشتباهات محاسباتی نتانیاهو از عملیات طوفان الاقصی پاکستان: گزارش‌ها درباره استفاده از جنگنده‌های ما علیه یمن «جعلی» است عربستان سعودی حمله به فرودگاه ریاض را تأیید کرد جنگ علیه ایران قیمت سوخت را به گوگل مپ کشاند پنتاگون: تیرباران «نضال حسن» به صورت زنده پخش می‌شود

اعتراف رسانه اسرائیلی به حضور تیم‌های تروریستی منافقین در ایران

اعتراف رسانه اسرائیلی به حضور تیم‌های تروریستی منافقین در ایران سایت صهیونیستی والا در گزارشی مفصل به بررسی نقش منافقین در حوادث تروریستی اخیر ایران پرداخت و از حضور فعال هسته‌های این سازمان در اقدامات خرابکارانه و مسلح در داخل شهرهای ایران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۷ - ۲۲ دی ۱۴۰۴ - 2026 January 12
کد خبر: ۲۹۹۱۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، در گزارش «والا نیوز» آمده است که تیم‌های تروریستی سازمان منافقین در روزهای اخیر به اقدامات خشونت‌آمیز و خرابکارانه از جمله آتش‌زدن ده‌ها ساختمان عمومی و دولتی در شهرهای بزرگ مانند تهران، مشهد و کرمانشاه روی آورده‌اند. به نوشته این رسانه اسرائیلی، به آتش کشیدن برخی از اماکن عمومی در روز پنجشنبه در اصفهان نیز از اقدامات این سازمان بوده است.

والا گزارش می‌دهد که منافقین پس از انتقال مقر اصلی خود به شرق اروپا در دهه گذشته، موفق به ایجاد سلول‌های خفته در سراسر ایران شده‌اند و در سال‌های اخیر از راهبرد «جنگ هیبریدی» بهره می‌برند؛ ترکیبی از حملات سایبری، خرابکاری‌های هدفمند و درگیری‌های مسلحانه.

این گزارش همچنین به سابقه طولانی همکاری این سازمان با نهادهای اطلاعاتی غربی، به‌ویژه موساد، اشاره کرده و یادآور شده است که در سال ۲۰۰۳، عناصر این گروه اطلاعات مربوط به تأسیس تأسیسات غنی‌سازی اورانیوم نطنز را در اختیار طرف‌های خارجی قرار دادند.

این رسانه اسرائیلی در نهایت اعتراف می‌کند که در روزهای اخیر، سازمان تروریستی منافقین به بازوی نظامی اسرائیل در داخل ایران تبدیل شده و با بهره‌گیری از تیم‌های عملیاتی خود، اقدامات مسلحانه و خرابکارانه‌ای را به انجام رسانده است./مشرق

کلمات کلیدی: اسرائیل
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار